• Tarjous!
Graafinen suunnittelu
  • Graafinen suunnittelu
Jaa

Graafinen suunnittelu

80,00 
60,00 € Säästät 20€!
Alv. 0%
Graafinen suunnittelu
Määrä

Jaa

Etkö löydä etsimääsi tai tarvitset apua tilaamisessa?
Anna minun auttaa!

Myyntijohtaja
Niko Tuovola

Soita

+358 400 551282
 

Lähetä sähköpostia

niko.tuovola
@markkinointitarvike.fi

Suunnittelemme vuosittain painoainestoja noin 500 suomalaiselle yritykselle. Olemme erikoistuneet graafisessa suunnittelussa painoaineistojen tekoon, joten voit olla varma että materiaalit ovat selkeitä ja mieleenpainuvia asiakkaille!

Painoaineistot suunnitellaan aina asiakkaan toiveiden mukaan ja tarvittaessa voimme tehdä asiakkaalle logon sekä tarvittavat kuvat. Tuotetilauksen yhteydessä graafisen suunnittelun hinta on edullinen 60€ / tunti, ilman tuotetilausta graafisen työn hinta on 80€ / tunti. Minimiveloitus on kuitenkin 30 min työstä (30€).

Miten graafinen suunnittelu etenee?

Graafinen suunnittelu tehdään aina yhdessä asiakkaan kanssa:

1. Ideasta toteutukseen. Voit lähettää ideasi sekä mahdolliset valmiit kuvat sähköpostilla myynti@markkinointitarvike.fi.

2. Graafinen suunnittelija valmistaa aineiston toiveiden mukaisesti halutuille tuotteille ja lähetämme vedokset asiakkaalle. Tässä vaiheessa voidaan tehdä tarvittavat muutokset.

3. Kun asiakas on hyväksynyt lopullisen vedoksen, laitamme tuotteet tuotantoon.

6 syytä valita graafinen suunnittelu meiltä

1. Suunnittelija tietää jokaisen tuotteen omat erityispiirteet (esim. aineiston asettelu suoja-alueille, tarvittavat leikkuuvarat ja riittävä kuvan tarkkuus)

2. Visuaalinen ilme. Kuvien, värien ja tekstin oikeanlaisella asettelulla varmistetaan tuotteelle myyvä ja edustava ilme. Ammattitaitoiset graafikkomme toteuttavat aineistot valmiin brändinne mukaisesti tai voimme suunnitella kokonaan uuden visuaalisen ilmeen yrityksellenne.

3. Suomen edullisin tuntihinta alkaen 29,50€.

4. Yli 1000 asiakkaan tuoma kokemus.

5. Helppo vaihtoehto jolloin voit itse keskittyä ydinosaamiseesi.

6. Saat meiltä valmiin painotiedoston myös itsellesi.

Arvostelut (0)