Aineiston luonti ja lähetys

Printtimateriaali

Valmiit aineistot tuotteiden painatukseen tulee lähettää aina PDF muodossa ja Cmyk väreissä ja niiden koko tulee olla 1:1 tuotteen painopinta-alan mukaan ja resoluution tulee lähtökohtaisesti olla vähintään 100 pixeliä tuumalla. Tarkemmat ohjeistukset ja/tai ladattavat, valmiiksi oikean kokoiset aineistopohjat löydät sivuiltamme kunkin tuoteen kohdalta tuotekuvista.

Jos haluatte meidän luovan varsinaisen, painovalmiin aineiston, voitte lähettää meille ns. raakamateriaalia kuten valokuvia tai hahmotelmaa printiksi. Tässä tapauksessa varmistakaa, että logot, kuvat ja muu materiaali on mahdollisimman korkealaatuista! Usean metrin kokoisen painatuksen tekeminen huonolaatuisista kuvista tuottaa todella epätarkan lopputuloksen. Pyydämme liittämään mukaan myös kirjalliset, selkeät ja yksityiskohtaiset ohjeet halutusta lopputuloksesta, jotta työ saadaan valmiiksi mahdollisimman sujuvasti.

Voimme myös halutessanne luoda aineiston kokonaan puolestanne tai pelkän idean pohjalta.

Aineiston lähetys

Voit lähettää printtiaineiston meille useilla eri tavoilla.

1. Suoraan sähköpostilla osoitteeseen myynti@markkinointitarvike.fi (tiedostokoko enintään 10M)

2. Dropbox (dropbox.com). Voit ladata aineiston dropboxiin ja lähettää meille jakolinkin tiedostoon sähköpostitse.

3. Tiedonjakopalvelu Wetransferin kautta (wetransfer.com)

4. Google drive (drive.google.com). Voit ladata aineiston google driveen ja lähettää meille jakolinkin tiedostoon sähköpostitse.

5. FTP osoitteessa www.markkinointitarvike.fi/aineisto Voit ladata tiedostot suoraan palvelimellemme helposti suoraan tietokoneeltasi ilman kirjautumista. Käytäthän aineiston nimessä tilausvahvistuksessa saatua tilausnumeroa tai yrityksenne nimeä.