• Tarjous!
Graafinen suunnittelu
  • Graafinen suunnittelu
Jaa

Graafinen suunnittelu 1 tunti

69,00 
49,00  Säästät 20€!
Alv. 0%
Graafinen suunnittelu
Määrä

Jaa

Suunnittelemme vuosittain painoainestoja noin 500 suomalaiselle yritykselle. Olemme erikoistuneet graafisessa suunnittelussa painoaineistojen tekoon, joten voit olla varma että materiaalit ovat selkeitä ja mieleenpainuvia asiakkaille!

Painoaineistot suunnitellaan aina asiakkaan toiveiden mukaan ja tarvittaessa voimme tehdä asiakkaalle logon sekä tarvittavat kuvat. Tuotetilauksen yhteydessä graafisen suunnittelun hinta on 49€ / tunti, kun sen normaaliveloitus on 69€ / tunti. Minimi veloitus on kuitenkin 30min (24,5€)

Miten graafinen suunnittelu etenee?

Graafinen suunnittelu tehdään aina yhdessä asiakkaan kanssa:

1. Ideasta toteutukseen. Voitte lähettää ideanne sekä mahdolliset valmiit kuvat sähköpostilla myynti@markkinointitarvike.fi.

2. Graafinen suunnittelija valmistaa aineiston toiveiden mukaisesti halutuille tuotteille ja lähetämme vedokset asiakkaalle. Tässä vaiheessa voidaan tehdä tarvittavat muutokset.

3. Kun asiakas on hyväksynyt lopullisen vedoksen, laitamme tuotteet tuotantoon.

6 syytä valita graafinen suunnittelu meiltä

1. Suunnittelija tietää jokaisen tuotteen omat erityispiirteet(esim. aineiston asettelu suoja-alueille, tarvittavat leikkuuvarat ja riittävä kuvan tarkkuus)

2. Visuaalinen ilme. Kuvien, värien ja fonttien oikeanlaisella asettelulla varmistetaan tuotteelle myyvä ja edustava ilme. Ammattitaitoiset graafikkomme toteuttavat aineistot valmiin brändinne mukaisesti tai voimme suunnitella kokonaan uuden visuaalisen ilmeen yrityksellenne.

3. Suomen edullisin tuntihinta. Ei aloituskustannuksia 

4. Yli 1000 asiakkaan tuoma kokemus.

5. Helppo vaihtoehto ja voit itse keskittyä ydinosaamiseesi.

6. Saat meiltä valmiin painotiedoston myös itsellesi.

Arvostele tuote

Kirjoita arvostelu

Graafinen suunnittelu 1 tunti

Kirjoita arvostelu