• Kiitos kun tuet suomalaista yrittäjyyttä!
 • Luotettava toimitus
 • Asiantunteva asiakaspalvelu
 • Maksu aina laskulla
 • Messutiskit

  Pop-up mainostiski on loistava tapa tuoda esille yritystä tai brändiä messuilla ja muissa sisätapahtumissa. Nopeasti koottava ja helppokäyttöinen messutiski on valmistettu laadukkaista ja kestävistä materiaaleista. Kokoon taittuvat messupöydät on helppo pystyttää ja kasata ilman työkaluja. Kasattuna pöydät voidaan varastoida ja kuljettaa mukana tulevassa kuljetuslaukussa. Messupöydät sisältävät rungon, pöytälevyn, kuljetuslaukun ja vaihdettavan mainosvuodan.

  Sopivan messupöydän voit valita mallistostamme tarpeidesi mukaan. Saatavilla on pieniä yhden hengen tiskejä, kuin myös isoja kahdelle hengelle ja kassakäyttöön sopivia tiskejä.

  MESSUTISKI

  Messutiski infoa

  Oletko kyllästynyt painaviin messutarvikkeisiin? Messutiski on käytännöllinen apuväline messuille, jos haluat parantaa osastosi tai näytteillepanosi ulkonäköä. Olipa sinulla sitten messukoppi tai -alue nämä siirrettävät pöydät näyttävät ammattimaisilta, joiden luona sinun on helppo keskustella asiakkaiden kanssa. Pöydillä voi säilyttää myös painavia tavaroita.

  Messutiskit ovat ideaalisia messuille ja tapahtumiin, koska niitä on helppo siirrellä ja ne ovat kevyitä. Messutiskit ovat myös saatavilla vapaavalintaisilla grafiikoilla, joita me painamme. Nämä pöydät toimivat yhdessä myös messuseinien ja muiden messutelineiden kanssa.

  Me Display Wizardissa haluamme tehdä koko prosessista suunnittelusta toimitukseen mahdollisimman yksinkertaisen sinulle. Tulet työskentelemään läheisesti graafisten suunnittelijoidemme kanssa, jotka muokkaavat sinun ideastasi juuri haluamasi suuren painetun visuaalisen taulun. Tavoitteenamme on nousta ylitse pelkkien velvollisuuksien ja odotusten, joten kaikki erityiset suunnitteluun ja toimitukseen liittyvät pyyntösi pyritään huomioimaan.

  Edut

  • Kestävyys
  • Helposti kuljetettava
  • Mukana kantokassi
  • Takuu tarvikkeisiin
  • Tilaustyönä suunniteltu kuvio näyttää upealle korkealaatuisilla materiaaleilla
  • Yksinkertainen kokoamismekanismi

  Käyttötarkoitukset

  • Messut
  • Näyttelyt
  • Vastaanotto
  • Tapahtumat
  • Tuotteiden julkaisutilaisuudet
  • Kokeilut
  • Ja monet, monet muut…

  Jos haluat nähdä kaikki vaihtoehtomme, katso kaikkiin tilanteisiin sopivia messutiskejämme.

  Haluatko jotain enemmän moduuleista koottavaa messuvälineistöä? Siinä tapauksessa Twist-messubannerisysteemimme on sinulle sopiva versio.

  Tee tilaa mainoksillesi

  Messuilla messutiski on paikka, jossa tapaat uusia ihmisiä. Hankit sen ääressä uusia kontakteja ja vahvistat jo olemassa olevia. Käyntikortit, esitteet, katalogit ja muut esitteet vaihtavat omistajaa pöydän ylitse. Samaan aikaan messutiskillä on paljon tilaa mainoksillesi, sekä sen sisällä että ulkopuolella. Myös tiskin kuviointi on hyvä tapa mainostaa yritystäsi.

  Mittaile

  Olipa osastosi sitten suuri tai pieni ja nurkassa tai keskeisellä paikalla messutiski auttaa sinua tekemään hyvän vaikutelman upeilla väreillä, jotka me painamme siihen. Kuvioitu tiski sopii niin yrityksen sisäisiin tapahtumiin, konferensseihin kuin messuillekin.

  Messut muuttuvat helpoiksi

  Messutiskimme ovat kuin höyhenen kevyitä ja nopeita koota. Lisäksi niitä voi käyttää uudestaan ja uudestaan. Missä tahansa seuraava esityksesi onkaan, voit ottaa tiskin mukaasi. Purettuna tiskin koko on noin 81 x 90 x 40 cm, joten se mahtuu helposti myös autoon. Pakkaa messutiski, aja määränpäähän, pura messutiski ja kokoa se. Muutaman yksinkertaisen vaiheen jälkeen olet valmis esittelemään yritystäsi.

  Kuvioitu tiski

  Messutiskin materiaalina käytetään 15 mm paksua PVC-muovia, jonka päällystämme 400gsm-kartongilla. Painatamme esimerkiksi sinun valokuvasi ja sloganisi yrityksesi tyylillä ja väreissä vinyylifilmille, jonka kiinnitämme messutiskiisi. Näin kaikki näkevät selkeästi haluamasi viestin ja brändisi.

  Paljon tilaa

  Purettuna ja koottuna tiskisi on pituudeltaan 282cm, jossa riittää tilaa koristeluun haluamallasi tavalla. Voit ladata meidän koko esimerkkimme, johon on merkitty taittokohdat. Etu, sivu ja kaksi takaovea on myös merkitty tarkasti.

  Valkoinen vai musta

  Päällystämme tiskisi mustalla tai valkoisella 400gsm-kartongilla, joka taas on vuorattu 3mm paksuisella polystyreenillä.

  Laske yhdestä kymmeneen

  Jos suunnittelet osastollesi kymmentä keskustelupistettä, olet oikeilla jäljillä. Voimme kuvioida kaikki tiskisi ja lähettää ne sinulle yhdeksän päivän sisällä tilauksestasi. Kuten aina meidän kanssamme, emme pyydä ekstraa toimituksesta. Vaikka tilaisit vain 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 tai 9.

  Tyytyväisyys on tärkeää

  Tiedät, että me välitämme, koska vastaamme sinulle mahdollisimman avokätisesti, jos et ole 100% tyytyväinen tuotteeseesi. Tässä (harvinaisessa) tilanteessa ensimmäistä kertaa tuotteitamme tilanneena asiakkaana saat rahasi takaisin. Jos olet tilannut meiltä aikaisemmin, lupaamme sopia kanssasi paremmasta vaihtoehdosta.

  messutiski