• Kiitos kun tuet suomalaista yrittäjyyttä!
 • Luotettava toimitus
 • Asiantunteva asiakaspalvelu
 • Maksu aina laskulla
 • Messuseinät

  Messuseinä

  Tämä ohje antaa sinulle kaikki tarvittavat tiedot  messuseinän kokoamiseen. Esimerkkinä käytetään 2m x 3m -messuseinäämme.

  Kun hankit messuseinän toimitamme sinulle kaikki tarvittavat osat!

   

  Jokaisen messuseinän mukana tulee seuraavat osat:

   

  • 1x kantolaukku
  • 1x messuseinä
  • 1x värillinen kangaskuviointi (jos se tilattiin osana lisäpalveluamme)

   

  • Tämä ohje opettaa sinulle askel askeleelta koko asennusprosessin. Kun hankit BANNERAD™ Fabric PopUp -messuseinän meiltä, asennamme grafiikat seinään valmiiksi ennen lähettämistä.

   

  • Jos seinä saapuu sinulle oikealta löytyvän kuvan mukaisessa paketissa, seuraa kohtia 1, 2 ja 9.

   

   

  Vaihe 1

  Poista seinä kantokassista, pitele kiinni sen kahdesta vastakkaisesta kulmasta ja työnnä niitä hitaasti ulospäin / poispäin keskustasta. Seinämän pitäisi aueta helposti.

   

  *Huom.: Matto – jos asennat maton päällä, seinän tarranauha saattaa tarrautua kiinni. Tässä tapauksessa avaa seinä ilmassa ja laske se sitten maahan.

   

  Vaihe 2

  Yhdistä harmaat klipsut nurkkiin, laita urosliitin naarasliittimeen ja työnnä ne sitten yhteen. Tähän ei tarvita paljon voimaa ja kunnolla kiinnityttyään liittimet päästävät pienen klikkauksen.

   

  Toista tämä vaihe kaikille neljälle kulmalle.

  Vaihe 3

   

  Kun seinä on auki, muista kumpi on sen pohja.

  Tiedät tämän mustista ruuvaamalla kiinnitettävistä jaloista.

  Jalkoja voi kiristää tai löysentää, jos maa on epätasaista tai haluat tasapainottaa Fabric PullUp -messuseinän.

  Vaihe 4

  Aseta grafiikkasi messuseinän päälle – sen ei tarvitse olla täydellisesti asetettu. Laita grafiikan alaosa messuseinän päähän, jossa jalat ovat kiinni.

  Vaihe 5

  Aloita yhdestä kulmasta ja yhdistä grafiikan tarranauha seinän tarranauhaan.

  Grafiikan kuuluu kietoutua seinän reunojen ympärille ja olla hieman takapuolella (10–20 mm).

  Vaihe 6

  Aseta grafiikan tarranauha seinän tarranauhan päälle. Yritä asettaa reunat päällekkäin niin, että seinän tarranauha ei ole näkyvissä.

  Käytä yhtä kättä grafiikan pitämiseen tiukkana, samalla kun tasoitat grafiikkaa toisella kädellä.

  Huom.: ”tiukka” ei saa olla liian tiukka. Tavoitteena on pitää grafiikka suorana, mutta ei aiheuttaa siihen repeämiä.

  Vaihe 7

  Toista kohta 5 vastakkaisille kulmille ja olet valmis! Yksi puoli on valmis.

   

  Vaihe 8

  Valmistele yläosa toistamalla kohdat 5–7.

   

  *Huom.: kaksi ihmistä onnistuu tässä nopeasti, mutta yleensä työ kannattaa antaa vain yhdelle ihmisille. Näin asentaja tuntee paremmin, milloin grafiikka on kiristynyt liikaa. Tasainen kiristys = paremman näköinen lopputulos!

   

  Vaihe 9

  Yhdistä tarranauha seinän sivupaneeleihin.

  Ja viimeisenä vaiheena kiinnitä jäljellä olevat kiinnikkeet! Tämä viimeinen vaihe suurentaa messuseinän oikeaan kokoonsa ja kiristää grafiikan.

  Messuseinän purkaminen (kun grafiikka on kiinnitetty)

  Vaikka tämä onkin yksinkertaista, kannattaa pitää mielessä muutama tärkeä asia. Jos et seuraa näitä ohjeita (todistettu monesti), saatat aiheuttaa vakavia vahinkoja tuotteelle.

  Vaihe 1

  Poista grafiikka sivupaneeleista, niin että se on kiinni vain ylä- ja alaosasta tarranauhalla.

  Vaihe 2:

  Irrota KAIKKI klipsut.

  Grafiikan tiukkuuden takia kiinnikkeet saattavat poksahtaa auki, kun irrotat ne. Näin ei kuitenkaan käy aina.

  Kun olet irrottanut kaikki liittimet, seinän pitäisi kaatua kasaan itsekseen. Älä kuitenkaan anna sen tehdä tätä. Auta se kasaan varovasti.

  MUISTA:

  Jos luulet irrottaneesi kaikki klipsut, mutta messuseinä on silti pystyssä: TARKISTA KAIKKI KIINNIKKEET KAHDESTI.

  Tätä ei kohtaa ei voi painottaa tarpeeksi. Seinän kiinni pakottaminen vääntää tai kaitkaisee alumiinikehikon ja saattaa vahingoittaa klipsuja.

  Tämän jälkeen sinun täytyy lähettää seinä korjattavaksi meille.

  *Huom.: kuten vaiheessa 1, jos purat seinää matolla, pohjan tarranauha saattaa estää seinää kaatumasta kasaan.

  Messuseinän ohje

  Messuseinät ovat täydellisiä näyttävien ja ammattimaisten taustojen sekä näytteille asettelujen pohjana tapahtumissa, messuilla ja näytöksissä.

   

  Tarjolla olevat koot

   

  Saatavilla kolmessa eri koossa –

  • 2x3
  • 3x3
  • 4x3

   

  On yleinen väärinkäsitys, että yllä olevat mitat tarkoittavat messuseinän kokoa metreinä. Todellisuudessa ne vastaavat seinän rakennetta. Seinä voi olla 2, 3 tai 4 leveä, mutta se on aina 3 korkea.

  Kuten oikealla näkyvässä esimerkki seinässä näkyy 3x3-messuseinä muistuttaa ruudukkoa. 2x3-messuseinästä taas puuttuu yksi rivi ja 4x3-seinässä on yksi rivi lisää.

  Yksinkertainen kokoaminen

  Ennen kuin alamme puhua messuseinistä, haluamme aloittaa näyttämällä, kuinka voit pystyttää seinän helposti ja nopeasti. Kokoamiseen ja purkamiseen menee yhdeltä ihmiseltä alle 30 minuuttia. Se on kuin lastenleikkiä! Todisteeksi tässä on video, jossa kaksi lasta pystyttää messuseinän.

  Nyt tiedät, kuinka helppoa messuseinän kokoaminen on, ja voit keskittyä muihin asioihin:

   

  Muodot

  Messuseinää voi käyttää suorana tai kaarevana pintana.

  Suora messuseinä on hyvä tausta, jos olet pienessä tilassa, koska saat sen nojaamaan seinää vasten. Suorasta seinästä voi myös luoda tasaisen valokuvauksen taustan palkintotapahtumiin.

  Kaareva messuseinä kääntyy hieman sisään päin ja luo näin esteettisesti miellyttävän taustan. Tätä tyyppiä käytetään yleensä tapahtumissa ja messuilla osaston taustana.

  Messuseinien materiaalit

  Sinulla on 3 vaihtoehtoa, kun hankit messuseinää: paneeli, kuvioitu PVC-grafiikka tai tarranauhaan tarttuva kangas. Tarranauhaan sopiva kangas on hieman halvempi vaihtoehto, mutta myös upea tausta, jonka voi herättää henkiin omalla kuvioinnillasi.

  Grafiikan kiinnittäminen messuseinään

  Sinulla on 3 mahdollista tapaa, joilla voit kiinnittää paneelit messuseinään: magneetilla, koukuilla tai tarranauhalla. PVC-grafiikat ja kangaspaneelit kiinnitetään magneeteilla. Kuvioidut kankaiset grafiikat voidaan kiinnittää joko koukuilla tai tarranauhalla, niin että purettaessa grafiikka pysyy kiinni raamissa. Valitsemasi kiinnitysmekanismi riippuu valitsemastasi messuseinän materiaalista.

  Messuseinän lisävarusteet

  Yleensä messuseinän mukana tulee kantokassi, joka tekee seinän kuljettamisesta ja säilyttämisestä helppoa. Toisinaan kantokassin voi muuntaa messutiskiksi kiertämällä grafiikan sen ulko-osan ympärille ja lisäämällä sen päälle ammattimaiselta näyttävän tason.

  Messuseinään voi yhdistää myös valoja, jotka tekevät paremman vaikutuksen katsojiin. (Muista varmistaa kuuluvatko valot pakettiin.)

  Jos laitat esille lehtisiä, kannattaa sinun harkita kiinnitettävää esitteen pidikettä. Niitä on olemassa monia erilaisia, joten löydät varmasti omaan suunnitelmaasi sopivan pidikkeen.

  Oikeanlainen kuvitus messuseinään

  Messuseinän tärkein ominaisuus on sen koko, joka luo katsojaan todellisen vaikutuksen. Brändin ja viestin kääntäminen upeaksi näytteille asetteluksi on usein hankalaa. Jos käytät messuseinää ensimmäistä kertaa, suosittelemme hankkimaan ammattilaisen apua. Monet mainostoimistot tarjoavat grafiikkojen suunnittelu palveluita. Sinun tarvitsee vain kertoa heille päämääräsi ja odottaa lopputulosta.

  Messuseinae

   

  Kaikkien pop-up seinien hinta sisältää painatuksen painovalmiista PDF-tiedostosta.