• Kiitos kun tuet suomalaista yrittäjyyttä!
 • Luotettava toimitus
 • Asiantunteva asiakaspalvelu
 • Maksu aina laskulla
 • Messukalusteet

  Messukalusteet erikoiskauppojen odotushuoneisiin ja aulatiloihinmessukalusteet

  Haluatko luoda mukavan ja miellyttävän ympäristön toimistossasi? Nämä toimistohuonekalut ovat erinomaisia tuottavuuden ja rentoutumisen lisäämiseksi työpaikoilla. Olipa kyseessä päivähoitohuone, lääkärin odotushuone tai kansainvälisen yrityksen aula, meiltä löydät tuotteet, jotka vastaavat tarpeitasi. Tarvitsetko kalusteita yrityksellesi tai mainoskalusteita, jotka saavat yrityksesi näyttämään oman alansa johtajalta? Käytä modernia valikoimaamme pöytiä ja tuoleja antaaksesi ”huippuluokan” vaikutelman. Etsitkö perinteisiä, puisia kalusteita luodaksesi mukavuudentuntua asiakkaillesi? Klassiset liikekalusteet tekevät kenen tahansa olon kotoisaksi. Selaa laajaa kokoelmaamme, jonka tarjoamme nopealla toimitusajalla ja tukkuhinnoin.

  Millaisia kaupallisia liikekalusteita me tarjoamme?

  • Liikekalusteemme yhdistävät mukavuuden ja edullisuuden ammattimaisella tavalla. Tämä näkyy laajassa valikoimassamme toimistotuoleja ja istuimia. Meiltä löydät hyvät vaihtoehdot istumiseen ravintoloissa, aulatiloissa ja odotushuoneissa niin modernissa, kuin klassisessakin tyylissä. Valitse pehmustetuista tuoleista, joissa on kangas, nahka- ja vinyyliset istuimet, jotta asiakkaat sekä työntekijät tuntevat olonsa mukavaksi. Selaa tyylikkäistä baarituoleja useisiin tyyleihin, jotka sopivat kaikkiin sisustuksiin, mukaan lukien nykyaikaiset kaarevat rakenteet sekä perinteiset puukehykset. Muita tarjouksia ovat tyylikkäät ja taitettavat Eames- tyyppiset istuimet muovisella yksityiskohdalla, jotka tukevat paljon painoa.
  • Laadukkaat toimistokalusteet ovat yrityksille tärkeitä maksimoimaan tuottavuuden. Siksi tarjoamme pöytiä ja kirjoituspintoja, joissa on ergonomiset rakenteet ja tyylikäs viimeistely. Nämä soveltuvat erinomaisesti työntekijöiden tai opiskelijoiden majoittamiseen. Istuma/Seisoma työasemat ovat terveellisempi vaihtoehto pelkille istumatyöntekijöille ja auttavat ehkäisemään useita vaivoja. Tarjoamme myös sekä pyöreitä, että suorakulmaisia koulutuspöytiä, jotka tehostavat työskentelyä sekä kouluissa, että yrityksissä. Löydä satoja malleja, joissa on runsaasti tilaa tietokoneelle ja kannettavalle tietokoneella. Entä vastaanottotiskit? Markkinointitarvikkeella on ratkaisu tähän! Tee ostoksia valikoimastamme vastaanottotiskejä, jotka saavat aulat näyttämään upealta ja niillä on riittävästi tilaa myös sihteerille.
  • Etsitkö kalusteita esikouluun tai lastenhuoneeseen?  Päiväkodin kalusteet ovat erinomaisia, pienikokoisia ja kirkkailla väreillä suunniteltuja. Osta kirjahyllyjä, pöytiä, tuoleja, leikkimökkejä ja liitutauluja, jotka ovat valmistettu turvallisista, vähäpäästöisistä materiaaleista. Tämä on erinomainen tapa järjestää lasten kirjoja ja leluja pitämällä ne samalla käden ulottuvilla. Nämä päiväkotikalusteet voivat myös opettaa lapsille vastuuta, kun he säilyttävät omaisuuttaan. Monilla kirjoituspinnoilla on säädettävä korkeus, jotta kaiken ikäiset voivat olla mukana. Aloita oman päiväkotisi kalustaminen päiväkodin kalustusoppaallamme määrittääksesi oppimis- ja toimialueet.
  • Lisää työalueesi turvallisuutta ja puhtautta lattiamateriaalien avulla. Nämä kaupalliset matot ovat ihanteellisia sijoitettaviksi aulaan, jossa ne vähentävät onnettomuuksia imemällä itseensä vettä ja likaa. Mattoja on tarjolla useissa sävyissä ja yrityksille tarjotaan mahdollisuutta logon painatukseen mattoon. Valmistettu kestävästä nailonkuidusta, matot kuivuvat itsestään ja ovat helposti puhdistettavissa pölynimurilla tai letkulla. Toimitamme myös mattoja, joissa pehmuste antamaan seisovan työntekijän selälle ylimääräistä tukea. Näyttelyihin sopivat lattiat löydät myös meiltä! Tämä kannettava ratkaisu tuo ammattimaisen ulkonäön yrityksesi messuosastolle. Messuilla käytetyt matot ovat joustavia ja helppoja asentaa sekä sopivat erinomaisesti matkoille mukaan.
  • Tarvitsetko työasemia, jotka eivät vie liikaa tilaa? Tutustu yksittäisiin pöytiimme, jotka sopivat hyvin kouluille, toimistoille, kirjastoihin tai äänestyspaikoille. Näillä työpisteillä löytyy riittävästi tilaa tuottavalle työlle, sillä niissä on molemmilla puolilla jakajat yksityisyyden suojaamiseksi. Luo yksi- tai kaksipuoleisia pöytärivejä, jotka maksimoivat tuottavuuden kaikissa ympäristöissä.
  • Laaja katalogimme sisältää myös tietokonetasoja ja kärryjä, jotka mahdollistavat toimistotyöntekijöiden työn ja kuljetuksen helpottamisen. Tarjoamme sekä liikkuvia, että kiinteitä kannettavia tietokoneita sekä suuria lääketieteellisiä laitteita sairaaloiden työpisteille. Eri variaatioita löytyy yksinkertaisista kannettavista hyllyistä vaunuihin, joissa on useita monitorikiinnityksiä tuottavuuden lisäämiseksi digitaalisessa iässä. Yksinkertaiset mallit kulmikkaalla hyllyllä sopivat erinomaisesti esitysten tekemiseen kokoustiloissa ja luokkahuoneissa. Raskaat tietokonekärryt, joissa on kaapit ja litteät näytöt ovat ihanteellisia laboratorioille ja varastoille.

  Jos etsit ammattimaisia kalusteita kaupalliseen käyttöön tyylikkäällä designilla ja edullisilla hinnoilla, älä katso enempää. Markkinointitarvikkeella on sinulle ratkaisu! Varastoimme tuhansia upeita tuotteita sisutuksesi täydentämiseen tai yrityksesi toiminnan tukemiseen. Saatavilla on vieläkin enemmän- tyylikkäät vaatenaulakot vastaanottoalueille, johtajien tuolit ja sähköpöydät. Selaa tuotevalikoimaamme tuhansille kalustoille, jotka auttavat organisaatiotasi menestymään.