Markkinointitarvike.fi on SB Ecommerce Group Oy:n markkinointituotteiden myyntiin keskittynyt verkkokauppa. SB Ecommerce Group Oy on suomalainen monialayritys ja Markkinointitarvike.fi sen hallinnoima paino- ja messutuotteisiin erikoistunut kokonaisuus. SB Ecommerce Group Oy:llä on lukuisia verkkokauppoja, kuten gorillasports.fi. Käytössämme on nykyaikaiset painotekniikat offsetistä digipainoon.

Osaava henkilökuntamme tarjoaa uudenlaisen kokemuksen markkinointiratkaisujen toteutuksessa ja tehokkuudessa. Luomme tarpeisiisi sopivan ratkaisun, olipa kyse sitten myymälämarkkinoinnista tai suuresta messuosastosta kansainvälisillä messuilla.

Meillä on kokemusta messuosastojen ja painotarvikkeiden luomisesta eri toimialoille. Henkilökuntamme on palvellut yrityksiä suomalaisista vähittäiskaupan ketjuista maatalouden markkinajohtajiin ja tarjonnut aina budjettiin sopivat messu- ja markkinointitarvikkeet. Valikoimaamme kuuluu kattava valikoima välineitä jaettavista esitteistä roll-up telineisiin ja pop-up seiniin. Messuilla välttämättömät mainosliput ja mainostelineet ovat ydinosaamistamme. Jos et löydä etsimääsi tuotetta valikoimastamme, suosittelemme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme, sillä kaikkia tuotteitamme ei aina ole näkyvillä verkkokaupassa.

Markkinointitarvike.fi perustettiin tarvepohjaisesti. Kokemuksemme mukaan Suomesta ei löytynyt tarpeeksi hyviä markkinointivälineiden tuottajia, jotka ymmärtäisivät myös asiakkaiden tarpeet. Erinomainen yhteistyökumppaniverkostomme takaa toimivat ratkaisut yrityksellesi ja asiantunteva henkilökuntamme pyrkii auttamaan teitä tapauskohtaisesti.

Hinta ei ole aina ratkaisevin, mutta silti tärkeimpiä tekijöitä oikeita markkinointivälineitä valittaessa. Siksi pyrimmekin tarjoamaan paino- ja messutuotteemme aina Suomen edullisimpaan hintaan. Hintavin vaihtoehto ei aina ole kannattavin - kiinnitämme huomiota asiakkaittemme markkinoinnin tehokkuuteen ja tuottavuuteen, emme siihen käytettyihin euroihin. Autamme yritystäsi markkinoinnin suunnittelussa ja tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman kustannustehokkaat ratkaisut.

Lisätietoja omistajayrityksestämme SB Ecommerce Group Oy.