Yritysinfo

Markkinointitarvike.fi sivusto on SB Ecommerce Group Oy:n markkinointitarvikkeiden myyntiin keskittynyt verkkokauppa. SB Ecommerce Group Oy on suomalainen monialayritys ja Markkinointitarvike.fi sen hallinnoima paino- ja messutuotteisiin erikoistunut kokonaisuus. Käytössämme on nykyaikaiset painotekniikat offsetistä digipainoon.

Osaava henkilökuntamme tarjoaa teille täysin uuden kokemuksen markkinointiratkaisujen toteutuksessa ja tehokkuudessa. Luomme tarpeisiinne sopivan ratkaisun, olipa kyse sitten myymälämarkkinoinnista tai suuresta messuosastosta kansainvälisillä messuilla.

Meillä on kokemusta messuosastojen ja painotarvikkeiden luomisesta eri toimialoille. Henkilökuntamme on palvellut yrityksiä suomalaisista vähittäiskaupan ketjuista maatalouden markkinajohtajiin ja tarjonnut aina budjettiin sopivat messu- ja markkinointitarvikkeet. Valikoimaamme kuuluu kattava valikoima välineitä jaettavista esitteistä Roll-up telineisiin ja Pop-up seiniin. Messuilla välttämättömät mainosliput ja mainostelineet ovat ydinosaamistamme. Jos et löydä etsimääsi tuotetta valikoimastamme, suosittelemme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme, sillä kaikkia tuotteitamme ei aina ole näkyvillä verkkokaupassa.

Markkinointitarvike.fi perustettiin tarvepohjaisesti. Kokemuksemme mukaan Suomesta ei löytynyt tarpeeksi hyviä markkinointivälineiden tuottajia, jotka ymmärtäisivät myös asiakkaiden tarpeet.

Hinta ei ole aina ratkaiseva, mutta silti tärkeä tekijä oikeita markkinointivälineitä valittaessa. Siksi pyrimmekin tarjoamaan paino- ja messutuotteemme aina Suomen edullisimpaan hintaan. Kiinnitämme huomiota asiakkaittemme markkinoinnin tehokkuuteen ja tuottavuuteen, emme siihen käytettyihin euroihin. Erinomainen yhteistyökumppaniverkostomme takaa toimivat ratkaisut juuri teidän käyttöönne.

Kallis ei ole aina kannattavin vaihtoehto. Asiantunteva henkilökuntamme pyrkii auttamaan teitä tapauskohtaisesti. Yhteinen tavoitteemme on paras mahdollinen tuottavuus markkinoillanne.

On tarpeetonta syytää loputtomasti rahaa markkinointiin vailla päämäärää. Siksi haluammekin päästä suunnittelemaan markkinointianne alusta asti ja näin vähentää kustannuksianne ja parantaa markkinointinne tehokkuutta.

Lisätietoja omistajayrityksestä löydät: https://www.sbecommerce.fi/