Näiden kysymysten ja vastausten avulla löydät ratkaisun usein kysyttyihin kysymyksiin. Voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme arkisin kello 8–16. Asiakaspalveluun saat yhteyden numerosta 040 829 6020 tai sähköpostitse osoitteesta myynti@markkinointitarvike.fi.

1. Löydänkö kaikki valikoimanne tuotteet verkkokaupasta www.markkinointitarvike.fi?

Valitettavasti et, sillä valikoimaamme kuuluu yli 500 promootiomainontaan kuuluvaa tuotetta. Tämän lisäksi tuotamme satoja erilaisia painotuotteita. Vaikka parhaamme mukaan pidämmekin sivumme päivitettyinä, on tästä huolimatta mahdollista, että etsimääsi tuotetta ei ole verkkokaupassa näkyvillä. Voit tiedustella etsimääsi tuotetta tai messukokonaisuutta asiakaspalvelustamme puhelimitse tai sähköpostitse. Huomaathan myös kätevän chat-palvelumme sivun alalaidassa!

2. Kuinka kauan tuotteiden valmistus kestää?

Yleisesti painotuotteidemme valmistus kestää noin 5–14 arkipäivää, riippuen tilausmäärästä sekä mahdollisesta tuotantojonosta. Tuotteiden toimitusajat pyritään ilmoittamaan myös tuotekohtaisesti tuotesivuilla. Parhaiten valmistusajan voit varmistaa asiakaspalvelustamme.

3. Ovatko tuotteet aina saman hintaisia vaikka ostaisin useampia?

Eivät ole. Osalle painotuotteista korkeat valmistuksen aloituskustannukset ovat tyypillisiä. Voimmekin antaa erillisiä määräalennuksia ostaessasi suuremman erän samanlaisia painotuotteita. Vastaamme tarjouspyyntöösi osoitteesta myynti@markkinointitarvike.fi.

4. Miten maksan tuotteen ja millä maksuehdolla?

Suoraan verkkokaupastamme tilasessasi voit valita Avarda-maksupalvelusta pankkien yleisimmistä maksutavoista tai Avarda-yrityslaskun. Sähköpostin kautta tehtäville tilauksille käytämme sähköistä laskutusta: lähetämme laskun sähköpostiisi PDF-muodossa osoitteestamme info@sbecommerce.fi. Voit myös lähettää meille yrityksesi verkkolaskutiedot. 

Jos yrityksen tai yhdistyksen sijaan tilaat henkilöasiakkaana, voit maksaa tuotteen suoraan verkkokaupastamme valitsemalla sopivan maksutavan Avarda-maksupalvelusta. 

5. Miten tuote toimitetaan?

Ensisijainen toimitustapa on Posti express-paketti, mutta tilauksen koosta riippuen tuotteesi toimittaja saattaa vaihdella. Asiakkaillemme ilmoitetaan tilauksen lähetyksen yhteydessä miten ja milloin tuote toimitetaan. Tuotteemme toimitetaan suoraan työpaikalle, kotiovelle tai lähimpään Postin toimipisteeseen.

6. Mitkä ovat tuotteen toimituskulut?

Toimituskulut riippuvat tilauksen painosta sekä toivotusta toimitusaikataulusta. Toimituskulut alle 20 kg:n tilaukselle painotuotteen tavanomaisella noin 7-14 arkipäivän toimitusajalla ovat 28,15€ + alv yhteen osoitteeseen toimitettuna. Pikatoimituslisällä 40€ + alv painotuotteet saadaan toimitettua noin viikon sisällä tilauksesta sekä painovalmiin aineiston vastaanottamisesta. Huomioithan kuitenkin, että pikatoimituksen mahdollisuus ei koske kaikkia painotuotteitamme, voit tiedustella pikatoimituksen mahdollisuutta asiakaspalvelustamme.

7. Kuinka nopeasti tuote toimitetaan?

Tilaamiesi varastotuotteiden toimitusaika on tyypillisesti noin 2–14 arkipäivää tilauksen ja painovalmiiden aineistojen vastaanottamisesta. Toimitusaika saattaa kuitenkin poiketa edellämainitusta riippuen tuotteesta, saatavuudesta tai tuotannon tilanteesta. Tarkistathan tuotteen toimitusajan tilauksen yhteydessä joko tuotesivulta tai asiakaspalvelustamme. 

8. Miksi sama tilaus saapuu monena lähetyksenä?

Pyrimme toimittamaan tuotteemme mahdollisimman nopeasti. Postitamme tuotteet sitä mukaa kun ne valmistuvat ja painotuotteiden runko-osat toimitetaan nopeimmin suoraan varastoltamme.

9. Onko tilaukseni tullut perille?

Saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi heti, kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Huomioithan, että tilauksen lasku toimitetaan erikseen sovitun maksutavan mukaisesti. Lisätietoja maksutavoista palveluehdoissamme.

10. Voinko seurata toimitusta?

Osaa lähetyksistä pystyt seuraamaan reaaliaikaisesti, mutta toimituksen seuranta riippuu käytettävästä kuriiripalvelusta.

11. Miten saan yhteyden asiakaspalveluun?

Asiakaspalvelumme auttaa kaikissa myytäviin tuotteisiin liittyvissä asioissa arkisin klo 8 - 16. Voit lähettää sähköpostia osoitteeseemme myynti@markkinointitarvike.fi tai soittaa numeroomme 040 829 6020.