• Kiitos kun tuet suomalaista yrittäjyyttä!
 • Luotettava toimitus
 • Asiantunteva asiakaspalvelu
 • Maksu aina laskulla
 • Messumatot

  Markkinointitarvike.fi  on lisännyt tuotevalikoimaan nyt myös messumatot. Verkkokaupastamme löydät kaiken tarvittavan tapahtumamarkkinointiin, messuille, myymälöihin tai toimitilojen markkinointiin. Tilaukset voi tehdä suoraan verkkokaupastamme ja tuotteet toimitetaan suoraan haluttuun osoitteeseen.

   

  Messumatto soveltuu monipuoliseen käyttöön! Soveltuu lattian peittämiseen eri tapahtumissa ja valikoimastamme löydät varmasti sopivan vaihtoehdon juuri sinun tarpeeseen. Valikoimastamme löytyy edullisempi EXPOFLAT-matto, joka sopii mainiosti sisätiloihin, maton pinta on tasaisen huopamainen, jossa on huopapohja, jota voidaan käyttää tarvittaessa myös pintana. Laadukas REVEXPO messumatto soveltuu monipuoliseen käyttöön! Messuille, tapahtumiin, toimitiloihin sekä tilapäiseen ulkokäyttöön. Maton velourpinta takaa hyvän kulutuskestävyyden ja se on helppo pitää puhtaana. Laajasta värivalikoimastamme löytyy useita eri värivaihtoehtoa, joilla pystyt toteuttamaan tiloistanne juuri halutun näköisen.

  Matoille on hyväksytty paloluokitus, joten sitä voidaan käyttää kaikissa tiloissa turvallisesti. Maton velourpinta takaa hyvän kulutuskestävyyden ja se on helppo pitää puhtaana. Maton asennus on helppoa, sitä on voi leikata sopivan kokoiseksi ja käyttämällä asennukseen tarkoitettua kaksipuolista heikkoliimateippiä matto pysyy paikallaan ja irroittaessa lattiaan ei jää teipin jälkiä. Matto voidaan rullata kuljetuksen ja varastoinnin ajaksi.

   

  Matot myydään täysissä rullissa, jotta pystymme tarjoamaan edullisimman hinnan ja nopean toimituksen. Kysy lisää asiantuntijoiltamme 040-8296020 tai myynti@markkinointitarvike.fi