• Kiitos kun tuet suomalaista yrittäjyyttä!
 • Luotettava toimitus
 • Asiantunteva asiakaspalvelu
 • Maksu aina laskulla
 • Mainosliput

  Suosituimmat Pisaraliput

  Suosituimmat Haineväliput

  Suosituimmat Suorakulmaiset Mainosliput

  Suosituimmat Salkoliput

  Suosituimmat Beach bannerit

  Suosituimmat Mainoslippujen jalustat

  Mainoslippu eli beachflag

  Tarjoamme laajan valikoiman mainoslippuina ja messulippuina tunnettuja beachflageja. Mainosliput ovat erittäin helposti kasattavia ja näyttäviä markkinointivälineitä, joilla saat parannettua messuosastosi tai myyntipisteesi näyttävyyttä edullisesti. Markkinointitarvike.fi:stä löydät laajan valikoiman maailman myydyimpiä kokoja ja malleja. Lippumme ovat saatavilla useassa eri koossa aina kaksi metriä korkeasta S-koon lipusta XL-kokoiseen jättilippuun. Lipputankomme on tehty ruostumattomasta materiaalista. Myymämme liput tehdään yksipuolisella painatuksella. Kangas on läpivärjätty: tällöin kuva näkyy oikein päin toiselle puolelle ja peilikuvana lipun toiselle puolella. Kuva on selkeästi nähtävissä lipun molemmilta puolin.

  Suorakulmainen lippu

  Suorakulmaisen lipun tunnistaa helposti sen ainutlaatuisesta muodosta ja päälysteestä. Suorakulmainen lippu on loistava valinta, kun etsit vakaata mainoslippua, joka kestää kovemmissakin olosuhteissa. Suorakulmaisella lipulla saat viestisi selvästi näkyville missä vain, milloin vain. Helposti koottava ja loistava liikutettavuus.

  Pisaralippu

  Pisaran mallinen mainoslippu ainutlaatuisella kuvioinnilla herättää huomiota ja kerää katseita missä tahansa tapahtumassa. Kaksipuolinen pisaralippu on tarkoitettu asiakkaille, jotka haluavat mainoslippuihinsa monimutkaisempaa kuviointia, kuten valokuvia tai kaltevuutta. Helposti purettava, kasattava ja liikuteltava pisaralippu sopii erityisesti monenlaisiin ulkoilmatapahtumiin. Lippu ei sovellu kovin tuulisiin olosuhteisiin.

  Hainevälippu

  Uusi lisäys mainoslippujen valikoimaan. Nimensä mukaisesti se tarjoaa näkyvyyttä hainevän muodossa. Oivallinen valinta, kun tarvitset jotain helposti tunnistettavaa mainoslippumallia mutta kuitenkin tarpeeksi erilaista herättämään asiakkaan huomion. Muotonsa ansiosta lippu kieppuu hainevämäisesti tuulessa. Hainevälippu sopii ulkoilmaan kestäen kovatkin tuulet mutta on erinomainen valinta myös sisätiloihin. Kevyen, kannettavan ja kätevän lipun kokoamiseen ei aikaa tarvitse paljoa tuhlata.

  Sulkalippu

  Sulkalippu on paljon enemmän kuin vain mainoslippu. Se on täydellinen valinta myyntiä edistävään mainostamiseen. Sulkalippu on kustannustehokas, värikäs ja liikutettava mainoslippu, jonka muotoilu viehättää. Lipun tekstit pysyvät luettavina tyynelläkin ilmalla. Tuulisella ilmalla katseita kerää lipun tasainen liehunta.

  Delfiininevälippu

  Nimensä mukaisesti delfiininevän muotoinen lippu. Sopii sekä ulko- että sisäkäyttöön. Katseita kääntävä muotoilu, jonka ansiosta mainoksesi ei jää huomaamatta.

  Mainoslippu