Salkolippu 9m
  • Salkolippu 9m
  • Salkolippu kiinnitys
  • Salkolippu
  • Salkolippujen koot
Jaa

Salkolippu 9m

Tuotenumero: MT-SALKO-9
72,00 
Alv. 0%

Laadukas salkolippu 9m lipputankoon

 Laadukas painatus

 Koko 236x150cm

 UV -suojattu ja vedenkestävä  lippukangas

Määrä
Tuotteen saatavuus:
Painoaineiston vastaanottamisesta noin 10 vrk

Lataa valmis printtipohjaattachment
Jaa

Etkö löydä etsimääsi tai tarvitset apua tilaamisessa?
Anna minun auttaa!

Myyntijohtaja
Niko Tuovola

Soita

+358 400 551282
 

Lähetä sähköpostia

niko.tuovola
@markkinointitarvike.fi

Tyylikäs salkolippu 9m lipputankoon koossa 236x150cm ja omilla painatuksilla.

Valikoimastamme löytyy kahta erilaista kangasta: tavallinen lippukangas ja lippukangas premium. Lippujen painatuksessa käytämme silkkipainoa tai suoraa painatusta, jolla taataan painatuksen värien kirkkaus ja saadaan näyttävät ratkaisut yritykselle tai tapahtumalle. Kaikki liput sisältävät kestävät nailonkiinnikkeet, joilla lippujen vaihtaminen onnistuu vaivattomasti.

Lippukangas on kevyt (120g/m2) ja kestävä ratkaisu, joka sopii mainiosti yrityksille ja tapahtumiin. Näyttävä lippu liehuu hyvin tuulessa. Kankaan toisella puolella näkyy painatus peilikuvana. Pitkäkestoinen materiaali myös takaa lipulle kirkkaat värit, eikä likaannu helposti. Sopii erinomaisesti pidempiaikaiseen liputukseen. 

Taulukosta näet yleisimmät lippukoot. Yleisesti lipun kokoa valittaessa tulisi huomioda, että lipun korkeus olisi 1/6 osa lippusalon korkeudesta, jotta lippu liehuu tuulessa ja on näyttävän näköinen. Toimitamme salkolippuja vakiokokojen lisäksi halutussa koossa aina 3 x 10 m asti. Kysy lisää asiakaspalvelustamme, voimme neuvoa oikean lipun valinnassa.

Mainoslipun painatus ja graafinen työ

Hintaan kuuluu mainoskankaan laadukas painatus, johon voimme painattaa esimerkiksi yrityksesi logon, sloganin, kampanjan nimen tai haluamasi kuvan. Usein on paras, että mainoslippu pysyy mahdollisimman selkeänä, eikä siihen sisällytetä liikaa tietoa. Suosittelemmekin, että lippuun kannattaa laittaa eri värejä, jotta lopputulos olisi mahdollisimman erottuva!

Markkinointitarvikkeen suunnittelupalvelun kautta, voimme luoda juuri tähän mainoslippuun sopivan painoaineiston, mikäli teidän ei ole mahdollista tehdä painoaineistoa itse. Jos asiakkaalla on logo valmiiksi sähköisessä muodossa, mainoslipun graafinen työ on tyypillisesti hinnaltaan 25-30€. Voit katsoa tästä lisätietoja meidän graafisesta suunnittelusta.

Voit ladata ohjeet painoaineiston tekoon tuotesivun oikeasta laidasta, kohdasta ”lataa painoaineisto tästä”. Tekemällä painoaineiston annettujen ohjeiden mukaisesti varmistat, että lopullinen tuote ja painojälki on juuri sellainen kuin haluat. Jos teiltä löytyy valmis painoaineisto, voitte toimittaa sen meille tilauksenne yhteydessä.

MT-SALKO-9

Lataa

Salkolippu 9 aineistopohja

Salkolippu 9 aineistopohja

Lataa (329.88k)

Arvostelut (0)

Asiakkaamme sanovat

Fysiokipinä
Sanna Stenfors-Kouhia