Toimitus ja vastuu tuotteesta

Yrityksen antama kuljetuksen hinta sisältää erikseen sovittuna yhden toimitusyrityksen yrityksen toimipisteeseen, jonka jälkeen tuotteen voi noutaa Postin toimipisteestä. Muutoin kuljetuksen hinta sisältää toimituksen Asiakasta lähimpään postikonttoriin.

Luvattu toimitusaika on viitteellinen. Toimitusaika voi muuttua, jos asiakas ei toimita painovalmista aineistoa sovitussa ajassa, haluaa muuttaa aineistoa tai jos asiakasta ei saa tavoitetuksi jonkin tilaukseen liittyvän seikan johdosta.

Jos toimitusaika pitenee huomattavasti sovitusta, on asiakkaalla oikeus purkaa kauppa. Purkaminen ei kuitenkaan ole mahdollista, jos viivästys johtuu ylivoimaisista esteistä, kuten lakosta tai sodasta.

Yritys lupaa ilmoittaa asiakkaalle mahdollisista viivästyksistä välittömästi, kun se saa itse tiedon niistä.

Yksityisasiakkailla vastuu tuotteesta alkaa siitä pisteestä, kun tuote on vastaanotettu. Yrityskaupassa Yrityksellä on vastuu tuotteesta siihen pisteeseen, kun se luovuttaa tuotteen kuriirille. Tämän jälkeen vastuu on Asiakkaalla. Asiakas voi halutessaan vakuuttaa lähetyksen.

Palautukset ja reklamaatiot

Asiakkaan tilaamista tuotteista tulee tehdä reklamaatio yhden (1) viikon kuluessa lähetyksen saapumisesta Asiakkaalle, jos tuotteissa havaitaan puutteita. Reklamaatiot otetaan vastaan ainoastaan sähköpostilla osoitteeseen myynti@markkinointitarvike.fi.

Yritys ei myönnä tuotteilleen takuuta.