icon_paasto.svg

Tervetuloa Suomen Markkinointitarvike Oy:n ekologisuus sivulle!

Me Suomen Markkinointitarvike Oy:ssä uskomme, että jokaisella yrityksellä on mahdollisuus ja velvollisuus toimia ympäristön hyväksi. Olemme ylpeitä siitä, että olemme alan edelläkävijöitä Suomessa, omaksuneet ekologisuuden perus periaatteet ja sitoutuneet toimimaan aktiivisesti ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi. Meille ei riitä, että tarjoamme korkealaatuisia markkinointitarvikkeita, haluamme tehdä sen myös vastuullisesti.
paastohyvkuv1.jpg

Kestävä valinta – Tuotteista toimintatapoihin

Valitessasi meidät, et saa ainoastaan laadukasta ja kestävää mainosmateriaalia, vaan myös liityt osaksi ympäristöystävällistä liikettä. Olemme aloittaneet siirtymisen kohti ekologisempia markkinontitarvikkeita ja nyt tämän siirtymän alkuvaiheessa kompensoimme tuontituotteiden ja toimituksen hiilijalanjäljen.
paastohyvkuv4.jpgco2.png

Hiilikompensaatio – Askel kohti hiilineutraaliutta

Ymmärrämme, että jokainen tuotantoprosessi aiheuttaa päästöjä, minkä vuoksi olemme ottaneet käyttöön hiilikompensaatio-ohjelman. Jokaisesta tuontituotteesta laskemme syntyvät hiilidioksidipäästöt ja kompensoimme ne sijoittamalla vastaavan summan ympäristöprojekteihin, jotka edistävät hiilinielujen syntymistä ja ilmastonmuutoksen vastaista taistelua. Olemme valinneet kumppaniksemme luotettavia, sertifioituja hiilikompensaatioprojekteja, joiden vaikutukset ovat mitattavissa ja todellisia.
paastohyvkuv2.jpg

Raportointi – Läpinäkyvyyttä sinulle

Aloitamme samalla myös raportoimaan hiilijalanjälkeä ja tavoitteenamme on saada verkkokaupastamme läpinäkyvämpi. Näin tiedät kuinka ostoksesi auttavat maapallon hyvinvointiin. Tavoitteenamme on saada ensimmäinen raportti tehtyä vuoden 2024 alkupuoliskolla.
paastohyvkuv3.jpg

Osa yhteisöä – Yhdessä muutoksen puolesta

Jokainen tilaus, joka tehdään sivuillamme, on askel kohti yhteistä päämääräämme – hiilineutraalia tulevaisuutta. Olet osa tätä muutosta, ja yhdessä voimme tehdä suuria asioita. Kutsumme sinut mukaan matkallamme kohti vihreämpää huomista ja rohkaisemme sinua tekemään vastuullisia valintoja kanssamme.


Tutustu tuotevalikoimaamme ja liity joukkoomme luomassa kestävämpää tulevaisuutta. Olemme täällä sinua varten – ympäristön puolesta, jokaista tuontituotteidemme tilausta kohden.