• Kiitos kun tuet suomalaista yrittäjyyttä!
 • Luotettava toimitus
 • Asiantunteva asiakaspalvelu
 • Maksu aina laskulla
 • Graafinen suunnittelu

  Tarjoamme myös laajasti graafisen suunnittelun palveluita. Graafisen suunnittelun palvelut ovat keskeinen osa muita palveluitamme ja ovat vahvasti yhteydessä markkinointitarvikevalikoimaamme. Graafisen osaamisen myötä pystymme paremmin tarjoamaan asiakkaalle oikeanlaiset markkinointivälineet ja varmistamaan, että lopputulos on ammattimainen ja visuaalisesti toimiva.

  Lähtökohtaisesti asiakas vastaa itse ostamiensa tuotteiden painomateriaalien valmistelusta, jonka tueksi tarjoamme valmiit suunnittelupohjat tuotteisiimme. Lisäpalveluna voimme joko muokata asiakkaan toimittamia materiaaleja painatuskuntoisiksi asiakkaan toiveiden mukaisesti tai haluttaessa vaikka suunnitella koko printin alusta lähtien ja esittää asiakkaalle vaihtoehtoja joista valita. Graafiset palvelut laskutetaan tuntihinnalla 50€/h, joka lisätään loppulaskuun toteutuneen ajankäytön mukaan.

  Jos haluat meidän toteuttavan tai auttavan markkinointitarvikkeiden materiaalien valmistelussa tai suunnittelussa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimella tai sähköpostitse!

  Painotuotteet

  Tarjoamme monipuolisesti graafisen alan painotuotteita mm. vuosikertomukset/kausijulkaisut,  asiakaslehdet, esitteet, lehtimainokset, flyerit, käyntikortit, banderollit sekä kaikki muut painoalan tuotteet. Kaikkien painotuotteiden suunniteluun ja toteutukseen saat halutessasi tukea ammattitaitoiselta suunnitteluryhmältämme.

  Yritysilmeet

  Toteutamme yritysilmeen suunnittelua kattavasti esimerkiksi logosuunnittelu, käyntikortit, kirjekuoret ja lomakkeet. Lisäksi suunnittelemme teippaukset autoihin ja ikkunoihin. Kaikki nämä voidaan koota yhteiseksi yritysilmekokonaisuudeksi.

  Graafinen suunnittelu ja toteutus tehdään lähtökohtaisesti asiakkaan toiveiden ja ohjeiden mukaan, mutta tarvittaessa voit jättää koko ideoinnoin, visuaalisen ilmeen ja brändisuunnittelun meidän tehtäväksi.

  Graaffiset työt ja suunnitelmat laskutetaan aina tuntiperusteisesti siihen kuluneen ajan mukaan. Graaffisen työn hinta on 50€/h ja minimilaskutus  on ½ tuntia.

  Kiinnostuitko graafisen suunnittelun palveluistamme? Ota yhteyttä!

  myynti@markkinointitarvike.fi tai puhelimitse 0408296020.