• Viikko-
  tarjous!
 • Voimassa
  23.09.2019
  asti
MESSUTISKI
 • MESSUTISKI
 • MESSUTISKI
 • MESSUTISKI
 • MESSUTISKI
Jaa

MESSUTISKI Premium

2 Review(s) 
Tuotenumero: MT-2P-T5
268,00 
Alv. 0%

Edullinen nopeasti kasattava pop-up tiski!

94cm x 91cm x 45cm

Loistava hinta-laatusuhde

Nopea ja helppo kasata

Painatus
Välihylly
Määrä
Tuotteen saatavuus:
Toimitusaika 2-14 vrk

Lataa valmis printtipohjaattachment
Jaa

Nopeasti koottava pop-up tiski. Edullinen ja todella nopeasti kasattava pop-up tiski sopii moneen käyttöön! Mainostiskin vaihdettava mainoskangas valmistetaan laadukkaasta materiaalista ja se on erittäin helppo kiinnittää. Suorakulmainen pöytälevy ja kasattu runko kulkevat mukanasi kätevästi tuotteen mukana tulevassa kantokassissa.

 • 94cm x 91cm x 45cm, paino 12 kg
 • Painatusala 1820mm x 900mm (suora osa 700mm, reunat 450mm puolelleen kaartuen ja loput 110mm kokonaan tiskintakana(per. puoli) Pystyy havainnollistamaan hyvin printtipohjasta
 • Painatus valmiista PDF-painotiedostosta
 • Mukana tulevat tarvikkeet: Tiski, kantokassi ja printattu mainosvuota
 • Erittäin nopea pystyttää
 • Edullinen ja kätevän kokoinen

Messutiskin painatus ja graafinen työ

Hintaan kuuluu vuodan laadukas painatus, johon voimme painattaa esimerkiksi yrityksesi logon, sloganin, kampanjan nimen tai haluamasi kuvan. Messutiskiin laitetaan tyypillisesti yrityksen logo tai kuva! Messutiskin vuota on tärkeä pitää selkeänä, koska sen tarkoituksena ei ole yleensä antaa lisätietoa.

Markkinointitarvikkeen suunnittelupalvelun kautta, voimme luoda juuri tähän messutiskiin sopivan painoaineiston, mikäli teidän ei ole mahdollista tehdä painoaineistoa itse. Jos asiakkaalla on logo valmiiksi sähköisessä muodossa, messutiskin graafinen työ on tyypillisesti hinnaltaan 25-49€. Voit katsoa tästä lisätietoja meidän graafisesta suunnittelusta.

Voit ladata ohjeet painoaineiston tekoon tuotesivun oikeasta laidasta, kohdasta ”lataa painoaineisto tästä”. Tekemällä painoaineiston annettujen ohjeiden mukaisesti varmistat, että lopullinen tuote ja painojälki on juuri sellainen kuin haluat. Jos teiltä löytyy valmis painoaineisto, voitte toimittaa sen meille tilauksenne yhteydessä.

MT-2P-T5

Lataa

MESSUTISKIN OHJE

Lataa (505.08k)

Arvostele tuote

Arvosana 

2019-06-14

-

Yrityksemme liikkuu paljon eri kauppakeskuksissa esittelemässä tuotteita ja tilasimme muutaman näitä tiskejä pari kuukautta sitten kokeiluun. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä laatuun ja varmasti tulemme vaihtamaan kaikki vanhat tiskit näihin jatkossa. Iso plussa siitä, että tiski menee pieneen pakettiin eikä näinollen vie isoa tilaa kuljetuksessa. Haluaisin vielä antaa erikoismaininnan loistavasta asiakaspalvelusta niin myynnin kuin graafisen suunnittelun puolella!

Arvosana 

2019-06-14

-

Helppo ja nopea kasata. Paljon kätevämpi kuin meidän edellinen tiski. Hintakin todella edullinen. Suosittelen!

Kirjoita arvostelu

MESSUTISKI Premium

Edullinen nopeasti kasattava pop-up tiski!

94cm x 91cm x 45cm

Loistava hinta-laatusuhde

Nopea ja helppo kasata

Kirjoita arvostelu