Suorakulmainen Lippu L
  • Suorakulmainen Lippu L
  • Mainoslippu suora M60
  • Mainoslippu suora M60
  • Suorakulmainen Lippu L
  • Ristikkojalka Kromi
  • Suorakulmainen Lippu L
  • Mainoslippu suora L
Jaa

Mainoslippu suora M60

Tuotenumero: MT-SUORA-M60
139,95 
Alv. 0%

Näyttävä suorakulmainen mainoslippu!

 Laaja painatusala, suosittu sisätiloissa!

 UV -suojattu ja vedenkestävä lippukangas

 Mitat: 630mm x 3600mm

Lipun jalusta
Määrä
Tuotteen saatavuus:
Painomateriaalin toimituksesta noin 10 vrk

Lataa valmis printtipohjaattachment
Jaa

Etkö löydä etsimääsi tai tarvitset apua tilaamisessa?
Anna minun auttaa!

Myyntijohtaja
Niko Tuovola

Soita

+358 400 551282
 

Lähetä sähköpostia

niko.tuovola
@markkinointitarvike.fi

Beach Flag suorakulmainen lippu. Kevyt lippu on helposti kuljetettava ja näkyvä markkinointiväline! Tämä malliston pienin lippukoko on erinomainen tapa parantaa yrityksesi näkyvyyttä messuilla, tapahtumissa tai toimipisteelläsi. Mainoslippu on toimiva ratkaisu myös myymälämarkkinointiin sisä- ja ulkotiloissa. Mallistossamme on useita eri lippuvaihtoehtoja.  Huom hinnat valmiista painotiedostosta tehtynä!

Mainoslipun painatus ja graafinen työ

Hintaan kuuluu mainoskankaan laadukas painatus, johon voimme painattaa esimerkiksi yrityksesi logon, sloganin, kampanjan nimen tai haluamasi kuvan. Usein on paras, että mainoslippu pysyy mahdollisimman selkeänä, eikä siihen sisällytetä liikaa tietoa. Suosittelemmekin, että lippuun kannattaa laittaa eri värejä, jotta lopputulos olisi mahdollisimman erottuva!

Markkinointitarvikkeen suunnittelupalvelun kautta voimme luoda juuri tähän mainoslippuun sopivan painoaineiston, mikäli teidän ei ole mahdollista tehdä painoaineistoa itse. Jos asiakkaalla on logo valmiiksi sähköisessä muodossa, mainoslipun graafinen työ on tyypillisesti hinnaltaan 25-30€. Voit katsoa tästä lisätietoja graafisesta suunnittelustamme.

Voit ladata ohjeet painoaineiston tekoon tuotesivun oikeasta laidasta, kohdasta ”lataa painoaineisto tästä”. Tekemällä painoaineiston annettujen ohjeiden mukaisesti varmistat, että lopullinen tuote ja painojälki on juuri sellainen kuin haluat. Jos teiltä löytyy valmis painoaineisto, voitte toimittaa sen meille tilauksenne yhteydessä osoitteeseen myynti@markkinointitarvike.fi.

Minkä jalkavaihtoehdon valitsen lipulleni?

Valikoimastamme löydät useita jalkavaihtoehtoja, joista voit valita sopivan jalan messulipun käyttötarkoituksesta riippuen. Mikäli mainoslipun pääasiallinen käyttö tapahtuu sisätiloissa, suosittelemme siistiä kromijalkaa tai hieman tukevampaa X-jalkaa. Ulkokäyttöön tarkoitetun mainoslipun kaveriksi suosittelemme valitsemaan vesitankin tai maaperästä riippuen maapiikin. Alla näet eriteltynä kaikki jalkavaihtoehtomme. Huomaa, että tanko, lippu ja jalka on aina valittava erikseen.

Kromattu ristikkojalka

Kromattu ristikkojalka on suunniteltu mainoslipuille sisätiloihin ja muihin tyyniin paikkoihin, kuten messutelttojen sisälle. Ristikkojalka näyttää erittäin hyvältä kiillotetun ja siron ulkomuotonsa takia. Jalka vaatii tasaisen alustan. Jalka mahtuu erittäin pieneen tilaan ja lippu pyörii siinä kevyesti hyvän laakeroinnin ansiosta.

HUOM! Ristikkojalkaa voi käyttää myös lisäpainojen (hiekkasäkin tai vesisäkin) kanssa.

X-jalka

Mainoslippujen X-jalka on myydyin jalkavaihtoehtomme. X-jalka sopii kaikille koville alustoille ja on painonsa takia erittäin tukeva. Tarpeen vaatiessa X-jalka voidaan kiinnittää alustaan joko piikeillä tai ruuveilla. X-jalka mahtuu helposti mainoslippujen mukana tulevaan kantolaukkuun. Kuulalaakeroitu jalusta takaa lipun upean liehumisen tuulessa. 

Huom! Myös tätä jalkaa voidaan käyttää yhdessä hiekka- tai vesisäkin kanssa.

 

 

Säiliöjalka, jousitettu

Tällä vedellä täytetyllä säiliöjalalla varmistat, ettei mainoslippusi kaadu missään olosuhteissa. Jousitus keventää tuulen vastusta lippuun, joten mainoslipun voi huoletta jättää ulos kelillä kuin kelillä. Vedellä täytettynä säiliöjalka painaa yli 12,7kg. Lisäksi säiliön voi kiinnittää maahan.

 

Maapistin mainoslipuille

Maapistin on tarkoitettu mainoslippujen alustaksi kun alustana on nurmi, hiekka tai esimerkiksi jää. Jalka on erittäin kestävä ja lippu ei varmasti kaadu, mikäli pistin on painettu kokonaan alustaan. Myös maapistin on varustettu kuulalaakeroidulla alustalla.

MT-SUORA-M60

Lataa

Mainoslippu suora M60

Mainoslippu suora M60

Lataa (330.77k)

Arvostelut (2)

Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 2 customer reviews

-

Asiakaspalvelu todella asiantuntevaa. Lippu saapui sovitussa ajassa ja jälki hyvää.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? Kyllä Ei

-

Hyvä tuote ja nopea toimitus!

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? Kyllä Ei

Asiakkaamme sanovat

Fysiokipinä
Sanna Stenfors-Kouhia