• Vain verkkokaupasta
 • Viikko-
  tarjous!
 • Voimassa
  12.04.2021
  asti
Hainevälippu L
 • Hainevälippu L
 • Hainevälippu L
 • Hainevälippu L
 • Hainevälippu L
 • Ristikkojalka kromi
 • Mainoslippu Hainevä L
Jaa

Beachflag Hainevä L - 4,2 m

Tuotenumero: MT-HAINEVÄ-L
129,95 
110,46 € Säästä 15%
Alv. 0%

Näyttävä hainevän mallinen mainoslippu!

 Erittäin helppo kasata

 UV-suojattu ja vedenkestävä lippukangas

 Painoala: 850 mm x 3800 mm

Lipun jalusta
Määrä
Tuotteen saatavuus:
Painomateriaalin toimituksesta noin 10 vrk

Lataa valmis printtipohjaattachment
Jaa

Etkö löydä etsimääsi tai tarvitset apua tilaamisessa?
Anna minun auttaa!

Myyntijohtaja
Niko Tuovola

Soita

+358 400 551282
 

Lähetä sähköpostia

niko.tuovola
@markkinointitarvike.fi

Beachflag hainevä L - 4,2m on Markkinointitarvike.fi:n korkein mainoslippu. Yli neljän metrin korkeus mahdollistaa tämän beachflagin suuren mainospinta-alan. Suuri mainospinta-ala taas takaa näkyvyyden kaukaa, jopa suuren ihmisvirrankin takaa! Huippulaatuinen painotekniikkamme takaa UV- suojatun ja vedenkestävän lopputuloksen, jossa painojälki on tarkkaa myös lähietäisyydeltä. Painatus näkyy oikein toiselle puolelle ja peilikuvana toiselle. Rungon hinta sisältää kätevän kanto- ja  säilytyskassin, jossa mainoslippu kulkee kätevästi mukana, eivätkä osat häviä. Beachflag mainoslippumme koostuu kolmesta eri osasta: lippukankaasta, rungosta ja jalasta, joista runko ja jalka ovat molemmat yhteensopivia myös muiden mainoslippujen kanssa. 

 • Korkeus: 4150 mm
 • Painatusala 850 mm x 3800 mm
 • Painatus valmiista PDF-painotiedostosta
 • Mukana tulevat tarvikkeet: rungon mukana kantokassi, johon mahtuvat kaikki osat
 • Jättimäinen mainosala

 

Mainoslipun painatus

Painetulla mainoslipulla saat näyttävästi esille yrityksesi logon, sloganin kampanjan nimen tai haluamasi kuvan. 

Usein on paras, että mainoslippu pysyy mahdollisimman selkeänä, eikä siihen sisällytetä liikaa tietoa. Suosittelemmekin, että lippuun kannattaa laittaa eri värejä, jotta lopputulos olisi mahdollisimman erottuva!

Suunnittelupalvelumme kautta voimme toteuttaa painoaineiston, mikäli sinun ei ole mahdollista tehdä tätä itse. Painovalmiista logotiedostosta (ai, eps tai PDF) tehtynä painoaineiston graafinen työ alkaen 30€ alv 0%. Voit katsoa tästä lisätietoja graafisesta suunnittelustamme.

Kun teet aineiston itse, voit ladata ohjeet painoaineiston tekoon tuotesivun oikeasta laidasta, kohdasta ”Lataa valmis printtipohja”. Tekemällä painoaineiston annettujen ohjeiden mukaisesti varmistat, että lopullinen tuote ja painojälki ovat juuri sellaiset kuin haluat.

Painoaineistoa varten saat lisätietoja yksityiskohtaisesta ohjeestamme Materiaaliohjeet-sivullamme.
Suosittelemme tarkistamaan aineistosta erityisesti käytettyjen kuvien painolaadun riittävyyden, väriasetukset painotuotantoa varten (CMYK) sekä sen, että kaikki käyttämäsi fontit on sisällytetty onnistuneesti PDF-tiedostoon.

Kun painoaineistosi on valmis, voit toimittaa sen meille tilauksen tehtyäsi osoitteeseen myynti@markkinointitarvike.fi.

Minkä jalkavaihtoehdon valitsen lipulleni?

Valikoimastamme löydät useita jalkavaihtoehtoja, joista voit valita sopivan jalan messulipun käyttötarkoituksesta riippuen. Mikäli mainoslipun pääasiallinen käyttö tapahtuu sisätiloissa, suosittelemme siistiä kromijalkaa tai hieman tukevampaa X-muotoista mustaa ristikkojalkaa. Ulkokäyttöön tarkoitetun mainoslipun kaveriksi suosittelemme valitsemaan vesitankin tai maaperästä riippuen maapiikin. Alla näet eriteltynä kaikki jalkavaihtoehtomme. Huomaa, että lipun jalka on aina valittava erikseen.

Kromattu ristikkojalka

Kromattu ristikkojalka on suunniteltu mainoslipuille sisätiloihin ja muuhun tyyneen sijaintiin, kuten messutelttojen sisälle. Ristikkojalka erottuu edukseen kiiltävän ja siron ulkomuotonsa ansiosta. Jalka vaatii tasaisen alustan. Tämä jalka mahtuu pieneen tilaan ja lippu pyörii siinä kevyesti hyvän laakeroinnin ansiosta.

Ristikkojalkaa voi käyttää myös lipun lisäpainomme kanssa.

Musta ristikkojalka

Mainoslippujen ristikkojalka on myydyin jalkavaihtoehtomme. X-jalka sopii kaikille koville alustoille ja on noin 2,2 kg painoisena vakaa. Tarvittaessa jalka voidaan kiinnittää alustaan joko piikeillä tai ruuveilla. X-jalka mahtuu helposti mainoslippujen mukana tulevaan kantolaukkuun. Kuulalaakeroitu jalusta takaa lipun upean liehumisen tuulessa. 

Myös tätä ristikkojalkaa voi käyttää lipun lisäpainomme kanssa.

 

 

Säiliöjalka

Tällä vedellä täytetyllä säiliöjalalla varmistat, ettei mainoslippusi kaadu missään olosuhteissa. Mainoslipun voi huoletta jättää ulos säällä kuin säällä. Vedellä täytettynä säiliöjalka painaa noin 12,7 kg. Säiliön voi kiinnittää maahan.

 

Maapistin mainoslipuille

Maapistin on tarkoitettu mainoslippujen alustaksi kun alustana on nurmi, hiekka tai esimerkiksi jää. Jalka on kestävä ja lippu ei varmasti kaadu, kun pistin on painettu kokonaan alustaan. Myös maapistin on varustettu kuulalaakeroidulla alustalla.

Toinen maapiikkituotteemme on tukeva, kierrettävä maapiikki.

MT-HAINEVÄ-L

Lataa

Hainevälippu L

Kaarellinen aineistopohja

Lataa (1.15M)

Arvostelut (1)

Rated 4.00 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews

-

Jos ison lipun haluaa tämä oiva vaihtoehto!

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? Kyllä Ei