Hainevälippu M
 • Hainevälippu M
 • Beachflag Hainevä M - 3,0m
 • Hainevälippu M
 • Hainevälippu M
 • Ristikkojalka kromi
 • Mainoslippu Hainevä M
 • Beachflag Hainevä M - 3,0m
Jaa

Beachflag Hainevä M - 3,0m

Tuotenumero: MT-HAINEVÄ-M
89,95 
Alv. 0%

Näyttävä hainevän mallinen mainoslippu!

 Erittäin helppo kasata

 UV-suojattu ja vedenkestävä lippukangas

 Mitat: 775mmx2950mm

Lipun jalusta
Määrä
Tuotteen saatavuus:
Painomateriaalin toimituksesta noin 10 vrk

Lataa valmis printtipohjaattachment
Jaa

Etkö löydä etsimääsi tai tarvitset apua tilaamisessa?
Anna minun auttaa!

Myyntijohtaja
Niko Tuovola

Soita

+358 400 551282
 

Lähetä sähköpostia

niko.tuovola
@markkinointitarvike.fi

Beachflag Hainevä M - 3,0m on Markkinointitarvike.fi:n myydyimpiä beachflag mainoslippuja. Tämä 295 senttiä korkea beachflag on kätevästi kasattava ja se sopii ulko- ja sisäkäyttöön! Ammattitaitoinen läpipainatus takaa vedenkestävän ja UV-suojatun lopputuloksen, jossa painatus näkyy oikein toiselle puolelle ja peilikuvana toiselle. Lipun mukana tulee säilytys- ja kantokassi, jossa lippu kulkee helposti mukana, eivätkä osat häviä. Lippu koostuu kolmesta eri osasta: jalasta, lippukankaasta ja rungosta, joista jalka ja runko ovat molemmat yhteensopivia myös muiden mainoslippujemme kanssa. 

 • Korkeus: 2950mm
 • Painatusala 775 x 2695mm
 • Painatus valmiista PDF-painotiedostosta
 • Mukana tulevat tarvikkeet: rungon mukana kantokassi
 • Erittäin nopea pystyttää
 • Sisä- ja ulkotiloihin

 

Mainoslipun painatus ja graafinen työ

Hintaan kuuluu mainoskankaan laadukas painatus, johon voimme painattaa esimerkiksi yrityksesi logon, sloganin, kampanjan nimen tai haluamasi kuvan. Usein on paras, että mainoslippu pysyy mahdollisimman selkeänä, eikä siihen sisällytetä liikaa tietoa. Suosittelemmekin, että lippuun kannattaa laittaa eri värejä, jotta lopputulos olisi mahdollisimman erottuva!

Markkinointitarvikkeen suunnittelupalvelun kautta voimme luoda juuri tähän mainoslippuun sopivan painoaineiston, mikäli teidän ei ole mahdollista tehdä painoaineistoa itse. Jos asiakkaalla on logo valmiiksi sähköisessä muodossa, mainoslipun graafinen työ on tyypillisesti hinnaltaan 25-30€. Voit katsoa tästä lisätietoja graafisesta suunnittelustamme.

Voit ladata ohjeet painoaineiston tekoon tuotesivun oikeasta laidasta, kohdasta ”lataa painoaineisto tästä”. Tekemällä painoaineiston annettujen ohjeiden mukaisesti varmistat, että lopullinen tuote ja painojälki on juuri sellainen kuin haluat. Jos teiltä löytyy valmis painoaineisto, voitte toimittaa sen meille tilauksenne yhteydessä osoitteeseen myynti@markkinointitarvike.fi.

Tuote on saatavilla myös alaosan kaarella. Kun haluat lipun tuplakaarella, lisäämme alaosan kaaren aineistoosi.

Minkä jalkavaihtoehdon valitsen lipulleni?

Valikoimastamme löydät useita jalkavaihtoehtoja, joista voit valita sopivan jalan messulipun käyttötarkoituksesta riippuen. Mikäli mainoslipun pääasiallinen käyttö tapahtuu sisätiloissa, suosittelemme siistiä kromijalkaa tai hieman tukevampaa mustaa ristikkojalustaa. Ulkokäyttöön tarkoitetun mainoslipun kaveriksi suosittelemme valitsemaan vesitankin tai maaperästä riippuen maapiikin. Alla näet eriteltynä kaikki jalkavaihtoehtomme. Huomaa, että tanko, lippu ja jalka on aina valittava erikseen.

Kromattu ristikkojalka

Kromattu ristikkojalka on suunniteltu mainoslipuille sisätiloihin ja muihin tyyniin paikkoihin, kuten messutelttojen sisälle. Ristikkojalka on edustava kiillotetun ja siron ulkomuotonsa ansiosta. Jalka vaatii tasaisen alustan. Jalusta mahtuu erittäin pieneen tilaan ja lippu pyörii siinä kevyesti hyvän laakeroinnin ansiosta.

HUOM! Ristikkojalkaa voi käyttää myös lisäpainojen (hiekkasäkin tai vesisäkin) kanssa.

Musta ristikkojalka

Mainoslippujen x-jalka on myydyin jalkavaihtoehtomme. Ristikkojalka sopii kaikille koville alustoille ja on 3,2kg painoisena tukeva. Tarpeen vaatiessa x-jalusta voidaan kiinnittää alustaan joko piikeillä tai ruuveilla. Musta ristikkojalka mahtuu helposti mainoslippujen mukana tulevaan kantolaukkuun. Kuulalaakeroitu jalusta takaa lipun upean liehumisen tuulessa. 

Huom! Myös tätä jalkaa voidaan käyttää yhdessä hiekka- tai vesisäkin kanssa.

 

 

Säiliöjalka

Tällä vedellä täytetyllä säiliöjalalla varmistat, ettei mainoslippusi kaadu missään olosuhteissa. Säiliöjalka keventää tuulen vastusta lippuun, joten lipun voi huoletta jättää ulos kelillä kuin kelillä. Vedellä täytettynä säiliöjalka painaa 12,7kg. Voit täyttää säiliön veden sijaan hiekalla tai pakkasnesteellä. Vesitankin voi kiinnittää maahan.

 

 

Maapistin mainoslipuille

Maapistin on tarkoitettu mainoslippujen jalustaksi kun alustana on nurmi, hiekka tai esimerkiksi jää. Jalka on erittäin kestävä ja lippu ei varmasti kaadu, mikäli pistin on painettu kokonaan alustaan. Myös maapistin on varustettu kuulalaakeroidulla jalustalla..

MT-HAINEVÄ-M

Lataa

Hainevä M aineistopohja

Hainevä M aineistopohja

Lataa (646.54k)

Arvostelut (2)

Rated 4.50 on the scale 1 - 5 based on 2 customer reviews

-

Kyllä kannattaa ristikkojalka ottaa! Säiliö aika karun näkönen. Käy korkeintaa kukkapuskaan!<br />

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? Kyllä Ei

-

Hyvä tuote! Voittaa meidän vanhat liput laadussa 100-0

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? Kyllä Ei

Asiakkaamme sanovat

Fysiokipinä
Sanna Stenfors-Kouhia