SALKOLIPPU
  • SALKOLIPPU
  • SALKOLIPPU
  • SALKOLIPPU
Jaa

SALKOLIPPU

Tuotenumero: MT-SALKO-L
40,00 €
Alv. 0%

Laadukkaat vakiomittaiset salkoliput ja yritysliput!

 Tarkka neliväripainatus

 UV -suojattu ja vedenkestävä lippukangas

 Vakiomittojen lisäksi lippuja toiveiden mukaan.

Lipun koko
Kangas
Määrä
Tuotteen saatavuus:
Painomateriaalin toimituksesta noin 10 vrk

Jaa

Etkö löydä etsimääsi tai tarvitset apua tilaamisessa?
Anna minun auttaa!

Myyntijohtaja
Niko Tuovola

Soita

+358 400 551282
 

Lähetä sähköpostia

niko.tuovola
@markkinointitarvike.fi

Tyylikkäät salkoliput haluamassasi koossa ja omilla painatuksilla.

Valikoimastamme löytyy kahta erilaista kangasta: tavallinen lippukangas ja lippukangas premium. Lippujen painatuksessa käytämme silkkipainoa tai suoraa painatusta, jolla taataan painatuksen värien kirkkaus ja saadaan näyttävät ratkaisut yritykselle tai tapahtumalle. Kaikki liput sisältävät kestävät nailon kiinnikkeet, joilla lippujen vaihtaminen onnistuu vaivattomasti.

Tavallinen lippukangas on kevyt (115g/m2) ja kestävä ratkaisu, joka sopii mainiosti yrityksille ja tapahtumiin. Näyttävä lippu liehuu hyvin tuulessa. Kankaan toisella puolella näkyy painatus peilikuvana.

Lippukangas premium painetaan laadukkaalle Airmesh kankaalle. Tämä pitkäkestoinen materiaali myös takaa lipulle kirkkaat värit, eikä likaannu helposti. Sopii erinomaisesti pidempiaikaiseen liputukseen. Kevyt Airmesh kangas (115g/m2) liehuu hyvin tuulessa. Kankaan toisella puolella näkyy painatus peilikuvana.

· 10 m lipputanko 165 x 259 cm

 · 9 m  lipputanko 150 x 236 cm

 · 8 m lipputanko 135 x 212 cm

 · 7 m lipputanko 115 x 180 cm

 · 6 m lipputanko 105 x 165 cm

 Taulukosta näet yleisimmät lippukoot. Yleisesti lipun kokoa valittaessa tulisi huomioda, että lipun korkeus olisi 1/6 osa lippusalon korkeudesta, jotta lippu liehuu tuulessa ja on näyttävän näköinen. Toimitamme salkolippuja vakiokokojen lisäksi halutussa koossa aina 3 x 10 m asti. Kysy lisää asiakaspalvelustamme, voimme neuvoa oikean lipun valinnassa.

Mainoslipun painatus ja graafinen työ

Hintaan kuuluu mainoskankaan laadukas painatus, johon voimme painattaa esimerkiksi yrityksesi logon, sloganin, kampanjan nimen tai haluamasi kuvan. Usein on paras, että mainoslippu pysyy mahdollisimman selkeänä, eikä siihen sisällytetä liikaa tietoa. Suosittelemmekin, että lippuun kannattaa laittaa eri värejä, jotta lopputulos olisi mahdollisimman erottuva!

Markkinointitarvikkeen suunnittelupalvelun kautta voimme luoda juuri tähän mainoslippuun sopivan painoaineiston, mikäli teidän ei ole mahdollista tehdä painoaineistoa itse. Jos asiakkaalla on logo valmiiksi sähköisessä muodossa, mainoslipun graafinen työ on alkaen 30€ alv 0%. Voit katsoa tästä lisätietoja graafisesta suunnittelustamme.

Voit ladata ohjeet painoaineiston tekoon tuotesivun oikeasta laidasta, kohdasta ”lataa painoaineisto tästä”. Tekemällä painoaineiston annettujen ohjeiden mukaisesti varmistat, että lopullinen tuote ja painojälki on juuri sellainen kuin haluat. Jos teiltä löytyy valmis painoaineisto, voitte toimittaa sen meille tilauksenne yhteydessä.

MT-SALKO-L

Arvostelut (0)