Kirjekuoret
  • Kirjekuoret
  • Kirjekuoret
Jaa

Kirjekuoret

Tuotenumero: Kirjekuoret

Huippuluokkaiset kirjekuoret sinun painatuksella!

 Kymmeniä kokovaihtoehtoja!

 Yksi- ja neliväripainatuksella

 Hittituote!

Määrä

Pienin ostoerä tuotteelle on 12.

Painotuotteiden hinta riippuu täysin mm. halutusta tuotemäärästä, painomateriaalista ja kuvakoosta, joten hinnan toivomallesi painotuotteelle saat asiakaspalvelustamme.

Pyydä tarjous painotuotteille soittamalla 040-8296020, sähköpostilla myynti@markkinointitarvike.fi tai jätä viesti. Kysy tarjous!

Jaa

Etkö löydä etsimääsi tai tarvitset apua tilaamisessa?
Anna minun auttaa!

Myyntijohtaja
Niko Tuovola

Soita

+358 40 829 6020
 

Lähetä sähköpostia

niko.tuovola
@markkinointitarvike.fi

Markkinointitarvike.fi:stä saat kirjekuoret haluamallanne painatuksella ja tyylillä. Brändätyt kirjekuoret ovat yksi myydyimpiä painotuotteita, koska ne ovat erittäin iso osa brändin luontia niin pienissä kuin suurissakin yrityksissä. Monet asiakkaamme pitävät erittäin tärkeänä, että kaikki heidän lähettämä postinsa lähtee juuri heidän logollaan tai painatuksella varustetuissa kirjekuorissa.

Kirjekuorta suunnitellessasi sinun tulee ottaa huomioon seuraavat asiat:

Kirjekuoren standardikoot määritellään paperiarkkien kokojen mukaisesti. Kirjekuoristandardisoinnin tuntee tunnuksesta C. Eli A4 kokoiselle paperiarkille soveltuvaan kirjekuori on kooltaan C4.

Normaalit kirjekuorikoot:

Huom! Suomessa kotimaan lähetysten vähimmäiskoko on 90x130mm, joten tätä pienempää kokoa emme suosittele postituskäyttöön.

Ikkunallinen vai ikkunaton kuori. Pystymme toteuttamaan yrityksenne kirjekuoret niin ikkunallisina kuin ikkunattomina. 80% myymistämme kuorista on ikkunakuoria, joissa kuoren sisään taitettuun lomakkeeseen voidaan kirjata vastaanottajan nimi ja osoitetiedot jotka näkyvät läpinäkyvän ikkunan läpi. Tämä säästää ainakin yhden työvaiheen postituksessa.

Suljintyyppi: Käsin tapahtuvaan kirjeiden lähetykseen voit valita normaalin kärkikuoren eli kolmio-läppä suljinmekanismin, jonka läppä on kolmion muotoinen. HUOM! Tämä ei sovellu koneelliseen postitukseen. Nykyisin huomattavasti suositumpi suljintyyppi on myös koneelliseen postitukseen soveltuva suoraläppäinen tai kaarevaläppäinen kirjekuori.

Painomäärä: Kuten kaikessa painotöissä, suurin kustannus tulee painamisen aloittamisessa. Pystymme painamaan kirjekuoria aina yhdestä kappaleesta kymmeniin tuhansiin kirjekuoriin. Hintakehitys pätee myös kirjekuoriin, eli painomäärän kasvaessa tuotteen yksikköhinta halpenee. Tästä syystä kannattaa varautua tilaamaan esimerkiksi vuoden kirjekuoret kerralla!

Painotiedostoksi suosittelemme aika simppeliä yrityksen logoa, josta selviää myös yrityksen lähetysosoite. Mikäli haluat laajemman painatuksen kirjekuoriisi, pystymme toteuttamaan ne joko valmiista painotiedostosta tai graafinen suunnittelumme pystyy toteuttamaan juuri haluamasilaisen painotiedoston.

Kirjekuoret

Arvostele tuote

Kirjoita arvostelu

Kirjekuoret

Huippuluokkaiset kirjekuoret sinun painatuksella!

 Kymmeniä kokovaihtoehtoja!

 Yksi- ja neliväripainatuksella

 Hittituote!

Kirjoita arvostelu