Käyntikortit
  • Käyntikortit
  • Käyntikortit
Jaa

Käyntikortit

Tuotenumero: käyntikortit
44,90 
Alv. 0%

Käyntikortit vastaamaan yrityksesi imagoa!

 Laadukkaita paperi- ja muovimateriaaleja!

 Useita painotekniikoita!

 Parhaat ideat!

Painatus
Määrä
Käyntikortti 300g Splendorgel
Määrä

Painotuotteiden hinta riippuu täysin mm. halutusta tuotemäärästä, painomateriaalista ja kuvakoosta, joten hinnan toivomallesi painotuotteelle saat asiakaspalvelustamme.

Pyydä tarjous painotuotteille soittamalla 040-8296020, sähköpostilla myynti@markkinointitarvike.fi tai jätä viesti. Kysy tarjous!

Jaa

Etkö löydä etsimääsi tai tarvitset apua tilaamisessa?
Anna minun auttaa!

Myyntijohtaja
Niko Tuovola

Soita

+358 40 829 6020
 

Lähetä sähköpostia

niko.tuovola
@markkinointitarvike.fi

Käyntikorttien painamisessa voidaan hyödyntää erilaisia värejä, kuten kultaa, hopeaa, valkoista tai lakkaa. Käyntikorteista saadaan persoonallisempia mm. kulmien pyöristämisellä, laminoinnilla, erikoisstanssauksilla ja erikoismitoilla. Minimitilausmäärä käyntikorteille on 250kpl.

Käyntikortteja toteutamme ja jälkikäsittelemme:
• mustavalkoisina
• värillisinä
• yksipuolisina
• kaksipuolisina

Käyntikorttien erikoistyöt:
• käyntikorttien laminointi
• tarrakäyntikorttien painatus
• käyntikorttien kulmien pyöristys

Digipainetut käyntikortit ovat juuri sinulle sopiva vaihtoehto, jos tarvitset kortit nopeasti ja edulliseen hintaan.

Silkkipainetut käyntikortit ovat sinulle paras vaihtoehto, jos haluat korteistasi ylelliset ja omaperäiset. Silkkipainossa voidaan hyödyntää erilaisia värejä, kuten kultaa, hopeaa, valkoista tai lakkaa. Näitä värejä ei voida käyttää digipainossa. Käyntikorteista saadaan persoonallisempia mm. kulmien pyöristämisellä, laminoinnilla, erikoisstanssauksilla sekä erikoismitoilla. Silkkipainossa voidaan käyttää erikoismateriaaleja, jotka eivät digi- ja offsetkoneisiin sovellu.

Offset-painetut käyntikortit ovat oikea vaihtoehto, kun kyseessä on suuremmat tilausmäärät. Offsetpainolla tehdään myös laminoituja ja lakattuja käyntikortteja.

Käyntikorttien standardimitat ovat 90x50 mm ja 85x54 mm, mutta toteutamme myös eri mittaisia kortteja.

Käyntikorttien suunnittelu – Jos sinulla ei vielä ole suunniteltua käyntikorttia, teemme sen sinulle mielellämme alusta alkaen.

Tietoa käyntikorteista

Käyntikortit ovat kortteja, jotka normaalisti sisältävät tietoa yrityksestä tai henkilöstä. Niitä jaetaan muodollisten esittelyiden yhteydessä kätevyyden vuoksi ja muistin avuksi. Käyntikortti sisältää yleensä sen antajan nimen, yrityksen tai yritysyhteyden (yleensä logon kanssa), sekä yhteystiedot, kuten katuosoitteet, puhelinnumerot,  faksi, sähköpostiosoitteet ja nettisivut. Ennen elektronisen yhteydenpidon aikakautta, käyntikortit saattoivat sisältää myös teleksin tiedot. Nykyään ne saattavat sisältää sosiaalisen median yhteystiedot kuten Facebook, Linkedln ja Twitter. Perinteisesti monissa korteissa oli yksinkertainen musta teksti valkoisella taustalla; nykyään ammattimaiset käyntikortit sisältävät yhden tai useamman visuaalisesti näyttävän designin. 

Käyntikortit painetaan jonkinlaiselle kartongille, jossa visuaalinen efekti, painatustapa, kustannukset ja muut yksityiskohdat vaihtelevat kulttuurin, organisaation normien ja henkilökohtaisten mieltymysten mukaan. Käyntikorttien paino vaihtelee alueittain. Yleisesti kortit printataan kartongille joka on 350g/m2 (tiheys), 45kg (paino), tai 12pt (paksuus).

Laadukkaat käyntikortit ilman värikuvia printataan usein käyttäen spottivärejä painokoneen arkinsyötössä. Jotkut yritykset ovat menneet niin pitkälle, että ovat luoneet spottiväristään tavaramerkin (UPS ruskea, Los Angeles Lakersin purppura ja Tiden oranssi). Jos käyntikortin logo on yksivärinen ja teksti on toisen värinen, katsotaan prosessi kaksiväriseksi. Lisää spottivärejä voidaan lisätä riippuen kortin tarpeista. Nykyään digitaalisen printtaamisen ja erissä tulostamisen ansiosta on kustannustehokasta printata käyntikortit värillisinä.

Värilliset kortit, tai kortit jotka käyttävät useampaa väriä, printataan myös arkinsyöttöpuristimilla, jotka käyttävät CMYK (cyan, magenta, yellow, and black) neliväriprosessia. Päällekkäin printatut värit luovat laajan värien kirjon. 

Väriprinttauksen terminologiaa:

4/0 värillinen edessä / ei painatusta takana

4 /1 värillinen edessä / yksi väri käänteisenä

4/4 värillinen edessä / värillinen takana

Käyntikortti voidaan päällystää myös UV kiiltävällä päällysteellä. Päällys asetetaan kuten muukin muste käyttämällä lisäyksikköä arkkikoneessa. UV- päällysteet voidaan asettaa myös kuten paikka-päällys – eli jotkin alueet voidaan päällystää ja toiset jättää päällystämättä. Tämä luo lisää suunnittelupotentiaalia. UV-päällystämistä ei pidä sekoittaa päällystettyyn kartonkiin, jossa kiiltävä tai puoli-kiiltävä  pinta on asetettu ennen printtausta.

Kun joillain vanhemmilla toimistokopiokoneilla on saattanut olla ongelmia raskaiden käyntikorttikartonkien tuottamisessa, uusimmat digitaaliset painokoneet voivat printata niinkin painavia kartonkeja kuin 407g/m2, sekä erikoisalustoilla kuten polypropeenille. Saatavilla sekä arkkisyöttöisinä että rainoina, monet nykyaikaiset digitaaliset painokoneet voivat emuloida Pantone-spottivärejä, printata jopa seitsemän väriä yhdellä kertaa ja jotkut sisältävät jopa sulautettuja spektrofomittareita ja ilma-avustettuja syöttösysteemeitä.  

UV-päällysteitä ja muita, kuten vesiperäisiä päällysteitä, käytetään nopeuttamaan korttien tuotantoa. Kortit jotka eivät ole kuivia siirtävät väriä, esim. muste kortin etupuolella jättää jäljen seuraavan kortin takapuolelle. UV-päällysteet ovat yleisesti hyvin kiiltäviä, mutta alttiimpia sormenjäljille, kun taas vesiperäiset päällysteet ovat havaitsemattomia, mutta lisäävät kortin elinikää. On mahdollista käyttää tylsää vesiperäistä päällystettä päällystämättömään kartonkiin ja saada hyvin kestäviä päällystämättömiä kortteja ja käyttämällä UV-päällystettä tai muovilaminaattia voidaan vahvistaa ohuita kartonkikortteja ja tehdä niistäkin kestäviä.

Kun kortteja suunnitellaan, niille annetaan 5mm leikkuuvarat (bleeds), jos väri ulottuu valmiin leikkauskoon reunalle. (Leikkuuvara/vuoto on printatun viivan tai värin jatke, joka ulottuu sen rajan yli mistä printattu paperi leikataan). Tämä auttaa varmistamaan sen, että paperi leikataan ilman valkoisia reunoja, jotka johtuvat liian pienistä eroista siinä, mistä terä leikkaa kortit ja kortteja on melkein mahdotonta leikata kunnolla ilman niitä. Jo hiuksen hieno muutos leikkauskohdassa voi aiheuttaa valkoisia viivoja ja myös terä itse vetää paperia leikattaessa. Paperissa oleva kuva voi myös vaihdella sivulta toiselle ja sitä kutsutaan kimpoiluksi, joka on painokoneessa vain hiuksen verran, mutta saattaa olla melko suuri laitteiston alemmassa päässä, kuten kopiokoneessa tai monistuskoneessa.

Taitetut, tai ”teltta”kortit ja sivulta taitetut kortit ovat myös suosittuja. Yleisesti nämä kortit taittuvat standardikokoon. Korttien eri puolille voidaan myös printata eri kielillä.

Kuvasuhteet vaihtelevat 1.42:sta 1.8:an. Käyntikorttien mitoille ei ole olemassa standardeja. Samojen mittojen jakaminen toisten korttien kanssa tekee varastoimisesta helpompaa, esim. pankkikortit (85,60 x 53,98 mm) ja käyntikortit Länsi-Euroopassa (85 x 55 mm) ovat melkein samankokoisia.

käyntikortit

Arvostele tuote

Kirjoita arvostelu

Käyntikortit

Käyntikortit vastaamaan yrityksesi imagoa!

 Laadukkaita paperi- ja muovimateriaaleja!

 Useita painotekniikoita!

 Parhaat ideat!

Kirjoita arvostelu