Käyntikortit
  • Käyntikortit
  • käyntikortit netistä
  • käyntikortit nopeasti
  • käyntikortit edullisesti
Jaa

Käyntikortit

Tuotenumero: käyntikortit

Hinta alv 24 %  |  0 %

65,51 €
Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana ennen kampanjan alkua oli 65,51 €.

Käyntikortit vastaamaan yrityksesi imagoa!

 Laadukkaita paperi- ja muovimateriaaleja!

 Useita painotekniikoita!

 Nopea toimitus

Painatus
Määrä
Käyntikortti 300g Splendorgel
Määrä
Tuotteen saatavuus:
Toimitusaika alkaen 10 arkipäivää aineiston toimituksesta

Painotuotteiden hinta riippuu täysin mm. halutusta tuotemäärästä, painomateriaalista ja kuvakoosta, joten hinnan toivomallesi painotuotteelle saat asiakaspalvelustamme.

Pyydä tarjous painotuotteille soittamalla 040-8296020, sähköpostilla myynti@markkinointitarvike.fi tai jätä viesti. Kysy tarjous!

Lataa valmis printtipohjaattachment
Jaa

Etkö löydä etsimääsi tai tarvitset apua tilaamisessa?
Anna minun auttaa!

Myyntijohtaja
Niko Tuovola

Soita

+358 400 551282
 

Lähetä sähköpostia

niko.tuovola
@markkinointitarvike.fi
Avainlippu

Käyntikortit netistä nopeasti - Laadukas painatus ja suunnittelu


Luo unohtumaton ensivaikutelma persoonallisilla käyntikorteillasi! Päivitä yrityksesi käyntikortit helposti edullisilla, suoraan verkkokaupastamme tilattavilla standardimalleilla.

Käyntikorttimme ovat koossa 90 x 50 mm, tai tätä pienempänä, esimerksiksi toisessa yleisessä korttikoossa 86 x 54 mm. Peruskäyntikorttiemme materiaali on sileäpintainen Splendorgel 300g/m2. Minimitilausmäärä on 250kpl yhdestä aineistosta painettuna.

Myös erikoisempia käyntikortteja erilaisilla materiaaleilla ja jälkikäsittelyillä on tilattavissa ja voit pyytää näille tarjousta asiakaspalvelustamme.

  • Koko: 90 x 50 mm
  • Myös pienemmät koot, kuten 86 x 54 mm
  • Perusmalli nopealla toimituksella!
  • Useita materiaalivaihtoehtoja
  • Persoonalliset käyntikortit painatuksen erikoisefekteillä
  • Minimitilausmäärä 250kpl

Käyntikortit nopeasti - Toimitus jopa 10 arkipäivässä

Digipainatus on juuri sinulle sopiva vaihtoehto, jos tarvitset kortit nopeasti ja edulliseen hintaan.

Verkkokaupastamme suoraan tilattavat käyntikortit ovat digipainettuja noin 10 arkipäivän toimitusajalla. Näiden verkkokauppahinta on yhdestä aineistosta painetuille korteille, kysy tarjous eri aineistoista painetuille korteille asiakaspalvelustamme.

Silkkipainatus on sinulle paras vaihtoehto, jos haluat korteistasi ylelliset ja omaperäiset. Silkkipainossa voidaan hyödyntää erilaisia jälkikäsittelyjä, kuten kulta- tai hopeafoliointi sekä kohdelakkaus. Näitä efektejä ei voida käyttää digipainossa. Käyntikorteista saadaan persoonallisempia mm. kulmien pyöristämisellä, laminoinnilla, stanssauksella/kohokuvioinnilla sekä erikoismitoilla.

Silkkipainossa voidaan käyttää erikoismateriaaleja, jotka eivät digi- ja offsetkoneisiin sovellu. Myös tarrakäyntikorttien painaminen on mahdollista.

Silkkipainatuksen toimitusaika on noin 14-21 arkipäivää painoaineiston vastaanottamisesta.

Offset-painatus on oikea vaihtoehto, kun kyseessä on suuremmat tilausmäärät. Offsetpainolla tehdään myös laminoituja ja lakattuja käyntikortteja.

Meillä on saatavilla useita materiaalivaihtoehtoja tavallisen sileäpintaisen Splendorgel-kartongin lisäksi. Laadukkaita mattapintaisia ja päällystämättömiä kartonkeja on myös mustaksi läpivärjättyinä. 

Huomioimme tarjouksessa myös toiveesi materiaalin ekologisuuden suhteen ja esimerkiksi kierrätysmateriaaleja sekä muita kestävää kehitystä edistäviä materiaaleja on tarjolla. 

Yleisimmät mitat ovat 90x50 mm ja 86x54 mm, mutta painamme käyntikortteja myös muussa koossa.


Käyntikortin suunnittelu - Suunnittelemme kortin edullisesti

Mikäli sinulla ei vielä ole suunniteltua käyntikorttia, voi graafinen suunnittelupalvelumme toteuttaa tämän sinulle.

Erikoistyöt:

• käyntikorttien laminointi
• tarrakäyntikorttien painatus
• käyntikorttien kulmien pyöristys


Laadukkaat käyntikortit joita ei hinta pilaa!

Käyntikortit ovat kortteja, jotka normaalisti sisältävät tietoa yrityksestä tai henkilöstä. Niitä jaetaan muodollisten esittelyiden yhteydessä kätevyyden vuoksi ja muistin avuksi. Käyntikortti sisältää yleensä sen antajan nimen, yrityksen tai yritysyhteyden (yleensä logon kanssa), sekä yhteystiedot, kuten katuosoitteet, puhelinnumerot,  faksi, sähköpostiosoitteet ja nettisivut. Käyntikorteista voi löytyä tiedot myös käyttämäsi sosiaalisen median kanavista, kuten Facebook, Linkedln ja Twitter. Perinteisesti käyntikorttien informaatio on esitetty yksinkertaisesti mustalla tekstillä valkoista taustaa vasten - nykyiset ammattimaiset käyntikortit kiinnittävät huomion muutamalla visuaalisesti näyttävällä elementillä.


Käyntikorttien painatus ammattitaidolla
Laadukkaat käyntikortit ilman värikuvia printataan usein käyttäen spottivärejä painokoneen arkinsyötössä. Jotkut yritykset ovat menneet niin pitkälle, että ovat luoneet spottiväristään tavaramerkin (UPS ruskea, Los Angeles Lakersin purppura ja Tiden oranssi). Jos käyntikortin logo on yksivärinen ja teksti on toisen värinen, katsotaan prosessi kaksiväriseksi. Lisää spottivärejä voidaan lisätä riippuen kortin tarpeista. Nykyään digitaalisen printtaamisen ja erissä tulostamisen ansiosta on kustannustehokasta printata käyntikortit värillisinä.

Käyntikortit painetaan arkinsyöttöpuristimilla neliväripainatuksena CMYK-väreissä (cyan, magenta, yellow, and black). Päällekäin painetut värit luovat laajan värien kirjon. 

Käyntikortti voidaan päällystää myös kiiltävällä UV-päällysteellä. Päällys asetetaan kuten muukin muste käyttämällä lisäyksikköä arkkikoneessa. UV-päällysteet voidaan asettaa myös kuten paikka-päällys – eli jotkin alueet voidaan päällystää ja toiset jättää päällystämättä. Tämä luo lisää suunnittelupotentiaalia. UV-päällystämistä ei pidä sekoittaa päällystettyyn kartonkiin, jossa kiiltävä tai puoli-kiiltävä  pinta on asetettu ennen printtausta.

Kun joillain vanhemmilla toimistokopiokoneilla on saattanut olla ongelmia raskaiden käyntikorttikartonkien tuottamisessa, uusimmat digitaaliset painokoneet voivat printata niinkin painavia kartonkeja kuin 407g/m2, sekä erikoisalustoilla kuten polypropeenille. Saatavilla sekä arkkisyöttöisinä että rainoina, monet nykyaikaiset digitaaliset painokoneet voivat emuloida Pantone-spottivärejä, printata jopa seitsemän väriä yhdellä kertaa ja jotkut sisältävät jopa sulautettuja spektrofomittareita ja ilma-avustettuja syöttösysteemeitä.  

UV-päällysteitä ja muita, kuten vesiperäisiä päällysteitä, käytetään nopeuttamaan korttien tuotantoa. Kortit jotka eivät ole kuivia siirtävät väriä, esim. muste kortin etupuolella jättää jäljen seuraavan kortin takapuolelle. UV-päällysteet ovat yleisesti hyvin kiiltäviä, mutta alttiimpia sormenjäljille, kun taas vesiperäiset päällysteet ovat havaitsemattomia, mutta lisäävät kortin elinikää. On mahdollista käyttää tylsää vesiperäistä päällystettä päällystämättömään kartonkiin ja saada hyvin kestäviä päällystämättömiä kortteja ja käyttämällä UV-päällystettä tai muovilaminaattia voidaan vahvistaa ohuita kartonkikortteja ja tehdä niistäkin kestäviä.

Kun kortteja suunnitellaan, niille annetaan 5mm leikkuuvarat (bleeds), jos väri ulottuu valmiin leikkauskoon reunalle. (Leikkuuvara/vuoto on printatun viivan tai värin jatke, joka ulottuu sen rajan yli mistä printattu paperi leikataan). Tämä auttaa varmistamaan sen, että paperi leikataan ilman valkoisia reunoja, jotka johtuvat liian pienistä eroista siinä, mistä terä leikkaa kortit ja kortteja on melkein mahdotonta leikata kunnolla ilman niitä. Jo hiuksen hieno muutos leikkauskohdassa voi aiheuttaa valkoisia viivoja ja myös terä itse vetää paperia leikattaessa. Paperissa oleva kuva voi myös vaihdella sivulta toiselle ja sitä kutsutaan kimpoiluksi, joka on painokoneessa vain hiuksen verran, mutta saattaa olla melko suuri laitteiston alemmassa päässä, kuten kopiokoneessa tai monistuskoneessa.

Taitetut, tai ”teltta”kortit ja sivulta taitetut kortit ovat myös suosittuja. Yleisesti nämä kortit taittuvat tavallisimpiin kokoihin. Korttien eri puolille voidaan myös printata eri kielillä.

käyntikortit

Lataa

Käyntikortti aineistopohja

Käyntikortti aineistopohja

Lataa (452.27k)

Arvostelut (0)

Suositellut tuotteet