Jaa

Akustiikkalevy 22mm S

Hinta alv 24 %  |  0 %

99,95 €

Läpivärjätty eläväpintainen akustiikkalevy

Koko: 1 x 1,5 m

Paksuus: 22 mm, 50% kierrätetty polyesteri

Väri
Määrä

Jaa

Etkö löydä etsimääsi tai tarvitset apua tilaamisessa?
Anna minun auttaa!

Myyntijohtaja
Niko Tuovola

Soita

+358 400 551282
 

Lähetä sähköpostia

niko.tuovola
@markkinointitarvike.fi

Akustiikkalevy soveltuu yrityksen sekä kodin tiloihin luomaan tunnelmaa sekä parantamaan akustiikkaa: akustiset pinnat ovat tehokas ratkaisu poistamaan ei-toivottua kaikua avarista tiloista, kuten avotoimistoista tai julkisista tiloista. Akustiikkalevyt ehkäisevät äänen heijastumista pinnoilta luoden tilaasi miellyttävämmän ääniympäristön.

Akustiikkalevyissä on upea kiveä jäljittelevä tekstuuri ja eläväinen pinta. Tuotteelle on valittavissa erilaisia värisävyjä.
Läpivärjätyt levyt ovat paksuudeltaan 22 millimetriä. Levyissä on huopamainen, pehmeä pinta.

Verkkokauppahintaamme sisältyy suorakulmion tai neliön muotoiset levyt. Toteutamme myös muotoonleikatut akustiikkalevyt. Muotoonleikatuille akustiikkalevyille tehdään erillinen tarjous, ota yhteys asiakaspalveluumme myynti@markkinointitarvike.fi. 

Levy eristää ja vaimentaa ääntä tehokkaasti ja kevyet levyt ovat helppoja kiinnittää. 
Akustiikkalevyille on useita käyttömahdollisuuksia seinäkkeissä, seinissä tai katoissa. Nämä levyt soveltuvat erityisesti avariin tiloihin, kuten toimistoihin, kokoustiloihin, julkisiin tiloihin, kouluihin, saleihin ja auditorioihin. Voit käyttää akustisia levyjä myös tilanjakajina.

Voit leikata akustiikkalevyä katkoteräveitsellä tasaista pintaa vasten. Levyjä voidaan leikata myös viisteeseen, jolloin esimerkiksi seinän sisänurkkaa päällystettäessä levy asettuu saumattomasti toisiinsa. Reunojen pyöristys onnistuu käsihöylällä. 

Levyt kiinnitetään liimalla, tarvittaessa kiinnitys voidaan varmistaa viimeistelynaulaimella. Liimana suositellaan käytettäväksi suihkutettavaa liimaa, sulateliimaa, valkoista liimaa tai lasiliimaa. 

Varastoi akustiikkalevyt kuivassa ja viileässä. Polyesterilevyt on pidettävä kaukana lämmöstä ja mahdollisesta tulipalon vaarasta. Varastointitilassa tulee olla hätäuloskäynti tulipalon tai muun vaaran varalta.

  • Koko: 1 x 1,5 m
  • Levyn koko: 1220 x 2440 x 22 mm
  • Paksuus: 22 mm
  • Valkoinen polyesterilevy
  • Materiaali: 50% polyesteri, 50% kierrätetty polyesteri, 0-0,5% titaanioksidi
  • Valkoinen levy on läpivärjätty natriumsulfaatilla ja soodalla  
  • Läpivärjätty tekstuurinen ja elävä pinta
  • Muotoonleikatut levyt tarjouksella
  • Toimitus noin 10 arkipäivässä

Arvostelut (0)